• BIST 9079.97
  • Altın 2321.592
  • Dolar 32.3302
  • Euro 34.9641
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Petrol Ofisi'nden işleri kolaylaştıran çözümler

Petrol Ofisi'nden işleri kolaylaştıran çözümler
Petrol Ofisi, Antalya’da gerçekleştirilen S.S. Tüm Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Merkez Birliği’nin Yıllık Genel Esnaf Toplantısı’nda kamyoncu dostlarına, Active-3 teknolojili yakıtlarını, Maximus motor yağları ile AutoMatic Filo Yönetimi çözümlerini

Türkiye akaryakıt ile madeni yağlar ve kimyasallar pazarlarının geleneksel lideri Petrol Ofisi, ileri teknolojiye sahip ürünleri ve gelişmiş hizmetleri ile yolların kahramanı kamyoncu dostlarının yanında olmaya devam ediyor. Zorlu şartlarda çalışan kamyoncuların sorunlarını bilen, anlayan ve ihtiyaçlarına uygun ürün ve hizmetler sunan Petrol Ofisi, S.S. Tüm Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Merkez Birliği’nin Yıllık Genel Esnaf Toplantısı’nda da kökleri uzun yıllara dayanan dostlarını yalnız bırakmadı.

Antalya Kemer’de 21 - 24 Kasım tarihleri arasında Rox Royal Grand Haber Otel’de yaklaşık 350 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen Yıllık Genel Esnaf Toplantısı’nda, ‘Kooperatif Kanunu Çalışmaları’, ‘Tüm Motorlu Taşıyıcılar Sigorta Kooperatifi Kuruluş Çalışmaları ve Önümüzdeki Süreç’, ‘Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi’ ile ‘Sayısal Takograf Değerlendirmesi’ gibi konu başlıkları ele alındı.

1575513753_petrol_ofis_kamyoncular_birligi__1_.jpg

Petrol Ofisi, benzersiz altyapısı, köklü geçmişi, eşsiz bilgi birikimi ile geliştirdiği yenilikçi ürün ve hizmetlerle, her alanda olduğu gibi karayolu lojistiğinin omurgasını oluşturan kamyonculara da özel çözümler sunuyor. Petrol Ofisi, destek olduğu kamyoncuların Yıllık Genel Esnaf Toplantısı’nda açtığı stantta, Active-3 teknolojili yakıtlarını, Maximus motor yağları ile AutoMatic Filo Yönetimi çözümlerini anlattı.

Active-3 teknolojili yakıtlar, POTEM ve AFTON iş birliği ile geliştirildi, İTÜ tarafından onaylandı

Active-3 teknolojisi, sadece Türkiye’nin değil, geniş bir coğrafyanın alanındaki en önemli akaryakıt ve madeni yağ teknoloji merkezi olan Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi – POTEM ve küresel enerji piyasasının güçlü tedarikçisi AFTON iş birliği ile geliştirildi. Petrol Ofisi’nin benzin ve dizel yakıtlarında kullanılan Active-3 teknolojisi, uluslararası bağımsız laboratuvarlarda test edildi. Türkiye’nin köklü üniversitelerinden İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) de, tüm test süreçlerinde yer alarak, çıkan sonuçları onayladı.

Active-3 teknolojisi; temizler, korur, tasarruf sağlar

Türkiye’de ilk kez ve sadece Petrol Ofisi’nde ve V/Max EuroDiesel, V/Pro EuroDiesel ve V/Max Kurşunsuz 95 yakıtlarının tamamında kullanılan Active-3 teknolojisi ile maksimum verim amaçlandı. Active 3 teknolojili yakıtlar, formülündeki akıllı moleküller sayesinde; yüzde 100’e kadar motoru temizliyor, ilk depodan itibaren motoru koruyor ve yüzde 4’e varan yakıt tasarrufu sağlıyor.

Petrol Ofisi Madeni Yağlar, yakıt tasarrufunu ve performansı destekliyor

Petrol Ofisi, yüksek üretim kalitesi ve kapasitesinin yanı sıra alanındaki uluslararası öneme sahip önde gelen merkezlerinden biri olan Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi – POTEM ile geliştirdiği yenilikçi ürünlerle de madeni yağlar ve kimyasallar pazarına da öncülük ediyor. Petrol Ofisi Madeni Yağlar, başta otomotiv sektöründeki Maxima ve Maximus olmak üzere ileri teknolojiye sahip 350’yi aşkın zengin ürün çeşitliliği ile de otomotivden endüstriye, denizcilikten tarıma Türkiye’deki sektörlerin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Petrol Ofisi, yakıt tasarrufu sağlayarak işletme giderlerini düşüren Maximus motor yağları, ileri teknolojisi ve üstün özellikleri ile de motorları koruyor, ömrünü uzatıyor ve verimli çalışma sağlayarak performans kaybını önlüyor.

Maximus yüzde 50 daha az eksiltme sağlıyor

Petrol Ofisi’nin ‘Maximus Adam’ olarak tanımladığı Maximus, güç, güven ve performans isteyen, zorluğu çok yüksek iş kollarında çalışan ağır vasıta şoförleri ile dostluğu ise çok eskiye dayanıyor. Onları çok iyi tanıyan ve yakından takip eden Petrol Ofisi, yaşadıkları zorlukları biliyor, anlıyor ve onlara en ideal çözümler sunarak, destek oluyor. Bu bakış açısıyla Maximus ürün ailesi, ağır vasıta şoförlerinin gücüne güç katmak, işlerini kolaylaştırmak, kazançlarını arttırmak için geliştirildi. Yeni formülüyle Maximus, sektör standartlarına göre yüzde 50 daha az eksiltme sağlayarak, motor için ideal koruma sağlıyor.

Active-3 teknolojili yakıtlar ve Maximus motor yağlarının birlikte kullanımı
benzersiz motor koruması, performans ve yakıt tasarrufu sağlıyor

Araçlarda Petrol Ofisi’nin Active-3 teknolojili yakıtları ile Maximus motor yağlarının birlikte ve düzenli kullanımı ile oluşan kombinasyon benzersiz ayrıcalıklar sunuyor. Bu eşsiz kombinasyon, araçtaki motor koruması, performans ve yakıt tasarrufundaki verimliliğini çok daha etkin bir şekilde arttırıyor.

Petrol Ofisi AutoMatic ile filo yönetimini kolaylaştırıyor

Petrol Ofisi AutoMatic Filo Yönetim Sistemi, 2003 yılından bu yana filo araçlarına zaman kaybetmeden güvenli yakıt alışverişi yapma imkânı sunuyor. Son teknolojiler çerçevesinde yapılan geliştirmelerle AutoMatic yakıt ikmal sistemi ile araç takip sistemi entegre edilerek AutoMatic Plus hizmeti de oluşturuldu.

Bu haber toplam 1120 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim