• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

'Efsane Cuma' kampanyalarında en çok otomobil lastiği satın alındı

'Efsane Cuma' kampanyalarında en çok otomobil lastiği satın alındı
Türkiye’deki tüm kredi ve banka kartlarından sanal ortamda taksitli ödeme imkanı sağlayan iPara, hem firmalar hem de tüketiciler tarafından yoğun ilgi gören ‘Efsane Cuma’ indirimlerindeki satış rakamlarını paylaştı.

E-ticaret alanında sunduğu gelişmiş ve çözüm odaklı servisleri ile hizmet veren iPara, tüm dünyada ‘Black Friday’ indirimleri ile yükselişe geçen satış rakamlarına ilişkin verileri değerlendirdi.

Online alışverişte iPara altyapısını kullanan markaların satış rakamlarına göre alışveriş tutkunları bu sene de indirimlere kayıtsız kalamadı. iPara tarafından açıklanan verilere göre 2019 “Efsane Cuma” döneminde online alışverişte en çok satışın gerçekleştiği il İstanbul olurken, ödeme tercihleri ise taksitten yana oldu. iPara’nın verilerine göre en çok ciro otomotiv, giyim ve aksesuar sektörlerinde gerçekleşti. En çok satın alınan ürün ise otomobil lastiği oldu.

efsane-cuma-online-alisveris-gorsel-(1).jpg

2018-2019 Efsane Cuma günleri verileri kıyaslandığında, gerek taksitli gerekse tek çekim ciroda %56 oranında artış yaşandı. Efsane Cuma verilerini değerlendiren iPara Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tarık Onat, “2019’da indirim döneminin şampiyonları otomotiv, giyim ve aksesuar sektörleri oldu. Taksitli alışverişi tercih edenlerin sayısı geçen yıla kıyasla %51 oranında artış gösterdi. Tüm sektörler açısından hareketli geçen dönemde işlem hacmimiz ise yüzde %68 oranında arttı. Efsane Cuma dönemindeki satışlar tüm sektörlerdeki müşterilerimize pozitif yansıdı” dedi. 

tarik-onat---ipara-satistan-sorumlu-genel-mudur-yardimcisi.jpg

Bu haber toplam 1287 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim