• BIST 9112.89
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Sherco ile Motul'dan iş birliği anlaşması

Sherco ile Motul'dan iş birliği anlaşması
Yenilikçi, tutkulu ve son yılların hızla büyüyen motosiklet üreticisi Sherco, Dünya’nın lider madeni yağ üreticilerinden Motul ile geniş kapsamlı, küresel bir iş birliği anlaşması imzaladı.

Yenilikçi, tutkulu ve son yılların hızla büyüyen motosiklet üreticisi Sherco, Dünya’nın lider madeni yağ üreticilerinden Motul ile geniş kapsamlı, küresel bir iş birliği anlaşması imzaladı. 

Sherco’nun yarışlara daha fazla odaklanması, Motul ile Sherco arasındaki iş birliğini 360º bir anlaşmaya dönüştürdü. Anlaşma; Fransız Sherco şirketinin 39 motosiklet modelinin tamamının üretiminde, Motul'un geniş ürün yelpazesinin kullanılmasını kapsıyor. Anlaşma, tüm Sherco motosikletlerinin ilk dolumu ve servis dolumlarında Motul ürünlerinin kullanılmasını, üretiminde kullanılan endüstriyel makinelerde MotulTech endüstriyel yağlarının kullanılmasını ve Sherco'nun yarış aktivitelerinde Motul’un tam destek vermesini kapsıyor. Motul Yönetim Kurulu Başkanı Thierry Quilan, yeni başlayan işbirliği hakkında şunları söyledi: "Sherco gibi genç ve gelişen bir markayla işbirliğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Sherco’nun değerleri olan aile önderliğinde yönetim, yenilikçilik ve performans Motul ile ortak değerlerdir ve tabiki her ikimiz de gerçek yarış tutkusunu da paylaşıyoruz. Bu ortaklığın hem yarış parkurlarında hem de dağıtım ağımız aracılığıyla pazarda çok hızlı bir şekilde sonuç vereceğinden şüphemiz yok.” Sherco Genel Müdürü Thomas Teissier şöyle devam etti: "Motul ile Dakar Rally boyunca çok yakın çalıştık ve birbirimizi çok iyi tanıdık. Aynı zamanda felsefemizin, temel değerlerimizin ve yaklaşımımızın birbirine çok benzediğini gördük. Bu nedenle Motul’u kendimiz için mükemmel bir ortak olarak görüyoruz.

Motul'un kalitesi, özgünlüğü ve yarış liderliğindeki gelişimi 160 yıldır kendini kanıtladı ve Sherco gibi genç bir şirket için bu deneyim ve bilgelik paha biçilemez.” Sherco, eski profesyonel motosiklet sporcusu olan Marc Teissier tarafından 1998 yılında kuruldu. Bugün itibari ile dünyanın en büyük markalarına karşı yarışan şirket, Fransa Nimes'te ve İspanya Caldes de Montbui'de iki üretim tesisine ve 66'dan fazla ülkede küresel bir varlığa sahip. Motosikletlerini tutku ve beceri ile üreten Sherco, performans, hız ve yenilikçi tasarım bakımından güçlü bir ünün de sahibi. Motul ile yapılan bu yeni 360º global anlaşma aşağıdaki alanları kapsıyor.

İLK DOLUM ORTAKLIĞI

Motosikletler için güvenilir ve yüksek performanslı ürün yelpazesi ile tanınan Motul’un 7100, %100 sentetik motor yağı ve Motul soğutucular bundan sonra tüm Sherco motosikletlerinde ilk dolum ürünleri olarak kullanılacak.

SERVİS DOLUM ORTAKLIĞI

Sherco, bu ortaklıkla tüm Dünya’daki distribütörleri ve bayilerine Motul ürünlerini kuvvetli bir şekilde tavsiye edecek ve Motul 160’tan fazla ülkedeki varlığı ile bu talepleri karşılamak için çalışacak.

ENDÜSTRİYEL ORTAKLIK

Sherco'nun Fransa ve İspanya'daki üretim tesisleri, bundan sonra Motul’un endüstriyel yağ markası MotulTech ürünlerini kullanacak. Bu yüksek teknolojili endüstriyel yağlar, metallerin işlenmesi, dönüşümü ve endüstriyel ekipmanların yağlanması için özel olarak geliştirilmiştir. Amaç, Sherco'ya, Motul’un “Dökülmüş, İşlenmiş, Doldurulmuş” konsept ve stratejisini yansıtan ve tüm üretim süreçlerini kapsayan bir ürün çözümü sunmak. MotulTech, üretimin başlangıcından bitmiş ürüne kadar her aşamada, büyük veya küçük, endüstriyel veya evsel tüm makineler için uygun bir ürüne sahiptir.

Bu haber toplam 2834 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim