• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 19 °C

Şehir Hatları vapurları %50 daha ucuz

Şehir Hatları vapurları %50 daha ucuz
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bugünden itibaren şehir hatları vapurlarının 2 ay süreyle yüzde 50 indirimli olacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bugünden itibaren şehir hatları vapurlarının 2 ay süreyle yüzde 50 indirimli olacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi deniz trafiğini rahatlatacak önlemi açıkladı. Bugünden (30 Temmuz'dan) itibaren şehir hatları vapurlarından yüzde 50 indirimli faydalanacak.

İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki onarım çalışmalarının ardından trafiğin trafiğin rahatlaması için e İBB şehir Hatları vapurlarında yüzde 50 indirim kararı aldı. İndirimli fiyatlar bugünden gününden itibaren geçerli olacak.

Şehir hatları fiyat tarifesi, indirimli İstanbul Kart için 1 TL ile 2 TL,  yetişkinliler için ise 1.75 TL ile 3 TL arasında değişiyor. Jeton ise 2 TL ile 4 TL’den satılıyordu. Bugünden itibaren bu fiyatların yarısına seyahat edilebilecek. Boğaz Köprülerinden geçen İETT otobüslerinde de iki ay süreyle tek bilet uygulanacak.

Öte yandan İDO 'da Ramazan ayında özellikle iftar saatleri öncesinde yaşanan yoğunluk nedeniyle ek sefer sayısını artırdı.

İDO'DAN RAMAZAN'A ÖZEL EK SEFERLER

İDO'dan yapılan yazılı açıklamada İstanbul'da gerek köprü bakım çalışmaları ve Ramazan ayında bilhassa iftar saatleri öncesinde yaşanan yoğunluk dolayısıyla, özellikle Kabataş-Bostancı, Bakırköy -Kadıköy ve Bakırköy-Kadıköy-Bostancı hatlarında sefer başına, yolcu kapasitesini aşan bir taleple karşılaşıldığı belirtildi.

İDO olarak aşırı yolcu talebinin iç ve dış hatlara yansımasından dolayı filodaki gemilerinin durmaksızın çalıştığı belirtilen açıklamada, "Gemilerin limitli kapasiteleri olduğunu kamuoyuna belirtmek isteriz" denildi.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 732 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim