• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Volvo, yeni sürücü kreasyonunu tanıttı

Volvo, yeni sürücü kreasyonunu tanıttı
Volvo Kamyon, yeni Volvo FH serisi tasarımdan esinlenerek kamyon sürücüleri ile Volvo kamyon hayranları için özel bir giysi ve aksesuar koleksiyonu üretti.

Yeni Volvo FH kamyonların kendine özgü karakteristik tasarımından yola çıkılarak kamyon sürücüleri için çok özel bir koleksiyon oluşturuldu. Fonksiyonel malzemeler ve tasarımla kamyon sürücülerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere dizayn edilen bu özel kreasyon, yolda olmayı seven herkesin beğenisine sunuldu. Koleksiyon, FH’ın göze çarpan ızgara desenini, etkileyici dikey farlarını ve gövdesinin farklı çizgileri gibi yeni Volvo FH serisinin benzersiz karakteristik tasarım özelliklerini yansıtıyor. Hatta yeni FH serisinin biraz ileriye eğik, iddialı ön yüzü koleksiyonun üç ceketinde de görülebiliyor.  Volvo Kamyon Tasarım Direktörü Rikard Orell konuyla ilgili olarak;  “Tüm kreasyon, tamamen bizim kendi tasarımımız. İşe boş bir çalışma kağıdı ile başladık ve daha sonra form, renk ve yeni Volvo FH serisi malzemelerinden esinlenerek  koleksiyonu bir bütün haline  getirdik” diyor.

Kamyon sürücülerine odaklanıldı

Yeni Volvo kamyonların üretimindeki güçlü tasarımın anahtarı, gösterge panelinden malzeme seçimine kadar aracın her öğesinin, sürücülerin istek ve ihtiyaçlarına göre belirlenmesiydi. Rikard Orell bu konuda; “Koleksiyonu geliştirirken, tıpkı yeni FH serisinde olduğu gibi kamyon sürücülerinin belirli ihtiyaçlarına odaklandık. Sürücüler bizim için çok önemli ve tek amacımız onlar çalışırken rahat ve şık olmalarını sağlamak” dedi. Koleksiyon, muhteşem sürücü ceketleri, performans kol saati, sürücüyü soğuktan koruyan ve aynı zamanda havayı geçirmeyen kapüşonlu kazaklardan oluşuyor. Koleksiyonda yer alan tüm parçalar, uzun mesafe yolculuklarının zorlu gereksinimlerini karşılamak için geliştirildi. Örneğin sürüş esnasında kolaylıkla giyilebilmesi için hazırlanan orta uzunluktaki cekete, sürücülerin mola verdikleri esnada kolaylıkla görülmelerini sağlamak için  reflektörler eklendi. Bu arada, ceketlerde, sürücünün hareketlerini kolaylaştırmak ve daha rahat bir yolculuk yapmasını sağlamak için her amaca uygun cep ve kollar tasarlandı. 

ISTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1184 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim