• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 19 °C

Aracın hasar kayıt bilgilerine ulaşmak

Aracın hasar kayıt bilgilerine ulaşmak
Aracın hasar kayıt bilgilerine ulaşmak için neler yapılabilir veya araçların detaylı olarak sbm kayıtlarını elde edebilmek mümkün olabilir mi? Bu yazımızda sizlere aracın hasarına yönelik internet üzerinden nasıl bilgi alınacağına yönelik detaylar verece

 

 

Aracın hasar kayıt bilgilerine ulaşmak için neler yapılabilir veya  araçların detaylı olarak sbm kayıtlarını elde edebilmek mümkün olabilir mi? Bu yazımızda sizlere aracın hasarına yönelik internet üzerinden nasıl bilgi alınacağına yönelik detaylar vereceğiz. SBM veya Sigortam 360 araçların sorgulanması için en kolay yöntem ve bu yöntem ile geçmişe dair tüm bilgilere ulaşılır. Bu sayede araçların kazaları, trafik cezaları daha pek çok bilgilerine de çok hızlı bir şekilde ulaşılmış olur. Sizlere SBM sorgulaması ile neler yapabileceğinizi anlatalım. SBM ile şase numarası ile tüm motorlu araçların geçmişini sorgulayabilirsiniz. Ancak internetten ücretsiz olarak da araçların hasarlarını öğrenebilmek mümkün olabilmektedir. http://www.arachasarsorgula.com/form.php bu anlamda önemli bir kaynak olabilir.

Oldukça güzel bir sistem olan sigorta bilgi gözetim merkezi sayesinde araç mı alacaksınız? 2.el araçlara güveniniz mi yok? Hepsi geride kalıyor araç sorgulama hasar sistemi sizlere kolaylık sağlıyor ve yardımcı oluyor. Şase numarasından aracın her şeyini öğrenebileceğinizi artık biliyorsunuz ve sbm kayıtları  ile bu işlemleri ücretsiz olarak hızlıca yapabiliyorsunuz. Tramer ile nasıl sorgulama yapılacağını kısaca anlatalım. Sigorta gözetim merkezi ekranını açarak aracın şase bilgilerini doğru bir şekilde gireceksiniz sonrasında başka herhangi bir bilgi girmenize gerek yoktur ve size sistem 2 saniye içerisinde istemiş olduğunuz tüm bilgileri verecektir. Tramer’de en güncel bilgileri bulursunuz. Tramer devletin bir sistemi olduğu için aracın sigortası gibi kazası gibi durumları anlık olarak işler ve sistemde gözükmesine neden olur. Bu da trameri çok daha güvenilir ve özel yapar.

Ayrıca belirtmek gerekiyor ki şaseden aracın hasar detaylarına ulaşma 5664 numarası sorgulama sistemini bu sistem dışında başka hiçbir yerde bulamazsınız. Araç alıp satım yapan kişilerin özellikle kullanması gereken bir sistemdir. Devletin sistemi olması ve devamlı olarak kullanılması da onun ne derece iyi olduğunu gösteriyor. Araç alırken ilk önce hasarı var mı ne gibi sorunlar yaşamış diye bakarız değil mi? Tramer sayesinde artık aracın şase numarası ile sorgulatma yapabiliyor ve o aracın tüm bilgilerine de rahatça ulaşabiliyoruz. Peki bir diğer araç sorgulaması olan 5664 sms hattı ile araç sorgulama işlemi nasıl yapılmaktadır.

Normal şartlar altında aracın hasarının detaylarına ulaşabilmek adına birçok yolu bulunmaktadır. Bunlar içerisinde en revaçta olanlardan biri de 5664 Araç hasar sorgulama ekranıdır diyebiliriz. Ücretli olarak bilgi alınabilecek ekran olan bu sistem sayesinde araç plaka veya şase numarasına göre aracınızın herhangi bir hasarının olup olmadığını kısa sürede öğrenebilirsiniz. SMS ile araç hasar sorgulama olarak da bilinen bu sistem SBM kayıtlarından yola çıkarak aracın birçok özelliğine ve hasar detaylarına ulaşabilmek mümkün olmaktadır.  Bu sistem ile

---- Aracınızın herhangi bir değişen parçası var mı,

---- Aracınızın Poliçesi yapılmış mı bilgileri tam olarak nelerdir,

---- Araç hasar kaydı ne kadar ve kaza nasıl yapılmış,

---- Araç kazaya karışmış ise tutanak tutulmuş mu gibi aracın kazasına yönelik bilgiler bulunmaktadır.

Sms ile hasar sorgulamaya yönelik ayrıntılar: http://www.arachasarsorgula.com/git.php ekranı üzerinden öğrenilebilir.

 

Bu haber toplam 1091 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim