• BIST 9524.59
  • Altın 2489.275
  • Dolar 32.4975
  • Euro 34.7568
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C

Orbea bisikletler şimdi Türkiye'de

Orbea bisikletler şimdi Türkiye'de
Tasarım ve performansın buluştuğu İspanya’nın bisiklette dünya markası Orbea, stil sahibi, sportif, çekici ve coşku dolu bisikletleriyle şimdi Türkiye’de hayranlarıyla buluşuyor.

Bisiklet tutkunlarının yıllardır beklediği, İspanya’nın bisiklette dünya markası Orbea nihayet Türkiye’de. 1940’lardan bu yana şık, tutkulu, stil sahibi, tasarım ve performansın mükemmel bileşimi bisikletler üreten Orbea şimdi Türkiye’de olmanın heyecanını yaşıyor. İspanya’nın en büyük bisiklet üreticisi olan Orbea, Prana Dağıtım aracılığıyla 2014 yılında Türk bisiklet pazarına heyecan katmaya kararlı görünüyor.

Sizi ilk gördüğünüz andan itibaren dokunma ve sahip olma duygusu yaşatacak Orbea’ların en büyük özelliği “yaşam stili” merkezli bakış açısıyla üretiliyor olması.

İlk konsept mağazasını Göztepe’de açan Orbea da kendini diğerlerinden ayıran en büyük özelliğin “bisikletten önce bisiklet kullanıcılarını ön planda tutmaları” olarak özetliyor. Orbea’ların hepsi birer tutku ürünü ve her bisikletin kullanıcısına özgü olduğu anlayışıyla üretiliyor.

Bisikletinize binerken yüzünüze vuran rüzgarın tadını Orbea ile çıkarın

Türkiye’ye gelen modellere bakacak olursak, her bütçeye hitap eden Alma modellerinden biri mutlaka kalbinizi çelecek. Dağ bisikleti meraklılarına Occam farklı özelliklerle alternatifler sunuyor, ormanın keyfini çıkartmanın zamanı geldi.. Ironmen ve Triatlon sporcuları için özel dizayn edilmiş,  zamana karşı dünyanın en hızlı bisikletlerinden biri olarak gösterilen, Orbea Ordu en dikkat çekici modellerden biri.

Farklı tasarımı ve canlı renkleriyle Orbea Carpe şehir bisikleti kullanıcılarının ilgisini çekecek. Çocuk modellerinde ise alışılagelmiş bisiklet tasarımlarından çok uzak olan rengarenk  Grow serisi, çocuklarla birlikte büyüyerek yıllarca çocukların en sevdiği oyun arkadaşı oluyor.

Orbea yalnızca görselliği ile değil, kendi geliştirdiği patentli tasarımları ile sınır tanımıyor. Bunlardan en göze çarpanı, karbon gövdelerin tek parça halinde kalıptan çıkarılması ile darbelere ve esnemelere karşı yüksek dayanıklılık özelliği. Orbea kalitesi, ömür boyu garanti sunarak da kullanıcıların güvenini kazanıyor.

orbea2.jpg

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1717 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim