• BIST 9902.07
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

Online lig tv

Online lig tv
Futbola ilgi duyan bir millet olarak her türlü karşılaşma hakkında yorum yapabilir, kendi takımlarımızı her yerde destekleyebiliyoruz.

Futbola ilgi duyan bir millet olarak her türlü karşılaşma hakkında yorum yapabilir, kendi takımlarımızı her yerde destekleyebiliyoruz. Fakat Süper ligde ve Avrupa liglerinde futbol karşılaşmalarını ücretli yayınlar dolayısıyla izleyemiyoruz. Evimizde D-Smart ve Digiturk yayını olmayanlar bu karşılaşmaları ücretsiz olarak internet üzerinden izleyebilmektedir. Özellikle Avrupa kuplarını izlemek isteyip de ücretli yayınları olmayanlar justin tv gibi web sitelerini ziyaret ederek istedikleri tüm maçları online olarak izleyebilmektedir. Bu da taraftarlar için oldukça avantajlı bir durumdur. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi büyük takımların Avrupa’daki maçlarını taraftarlar istedikleri zaman izleyebilirler. Evlerinden dışarı çıkmaya gerek kalmadan, herhangi bir ücret ödemeden canlı maç izlemek isteyenlerin siteleri ziyaret etmeleri yeterli olacaktır.

Justintvizlex.com ile justin tv yayınları hd hale getirildi.
Süper lig, Avrupa kupaları, Şampiyonlar Ligi gibi büyük liglerin heyecan verici maçlarının dışında İngiltere Premier Ligi, Almanya Bundesliga, Brezilya Ligi, İtalya Seri A gibi önemli liglerin tüm karşılaşmaları bu siteler üzerinden de ücretsiz olarak sunulmaktadır. Canlı maç izle isteyenler bu platformları ziyaret edebilirler. Bu durum iddia severler için oldukça avantajlıdır. Ülkemiz vatandaşlarının iddia ya olan ilgisi de her geçen gün artmaktadır. Fakat futbol severler oynadıkları karşılaşmaları canlı olarak takip edememektedir. Ücretsiz futbol maçı izlemeye olanak sunan siteler sayesinde iddia severler de oldukça keyifli dakikalar geçiriyor, eskisinden daha fazla para kazanabiliyorlar. Real Madrid, Barcelona gibi büyük takımların heyecan verici karşılaşmalarını izlemek isteyen futbol severler justin tv gibi siteleri ziyaret ederek arkadaşlarıyla veya sevdikleriyle maç saatlerinde internet üzerinden an ve an maçları takip edebilirler.

Online lig tv izleyenler 1080p ile yetinmeyecek
Ülkemizde bilindiği üzere Lig maçları Lig TV tarafından verilmektedir. Lig TV’nin de aylık bir ücreti bulunmaktadır. Televizyonlar üzerinden ücret verilmeden lig maçları maalesef izlenememektedir. Fakat ücret vermek isteyemeyenler ve maddi durumu buna imkân sunmayan futbol severler, internetin en büyük avantajlarından olan ücretsiz lig tv izle sitelerinden takımlarını destekleyebilmektedir. Özellikle 4 büyüklerden olan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor gibi takımların Süper lig maçları da siteler üzerinden kullanıcılara sunulmaktadır. Heyecan verici tüm lig karşılaşmalarını internet üzerinden ücretsiz olarak izleyebilir, dilediğiniz zaman arkadaşlarınızla güzel ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken adres çubuğuna ücretsiz maç izleme sitelerinin ismini yazarak git tuşuna basmanızdır. Televizyondan Lig tv izleme fırsatı olmayıp da maçları takip etmek isteyenler bu tür siteleri tercih ederek kolayca maç keyfini yaşayabilirler. Üstelik ücretsiz ve abonelik de gerektirmez.

Bu haber toplam 1963 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim