Ordu-Giresun Havalimanı'ndan kutsal topraklara gidecek ilk hacı kafilesi bugün dini görevleri için bugün havalanacak.
Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine yapılan ilk havalimanı olma özelliğine sahip Ordu-Giresun Havalimanı'nda hac vazifesini gerçekleştirecek ilk kafile havalimanına erken saatlerde gelmeye başladı.
Ordu-Giresun Havalimanı'ndan hareket edecek yılın ilk hac kafilesi saat 18.00'da kutsal topraklara gidecek.
Sefer sayıları artacak
Vali Karahan, 10 Eylül'den itibaren İstanbul'a sabah - akşam, Pegasus şirketinin seferlerinin başlayacağını ifade ederek, bu gelişmelerle daha rahat ve daha çabuk ulaşımın sağlanacağını bildirdi.
Ordu-Giresun Havalimanı'na hac heyecanı

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğine sahip Ordu-Giresun Havalimanı'ndan ilk hac kafilesi kutsal topraklara gitmek için erken saatlerde havalimanına geldi.
Bu haber toplam 1543 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim