• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Beşiktaş’ta Kullanılmayan 3 katlı bir bina caddeye çöktü.

Beşiktaş’ta Kullanılmayan 3 katlı bir bina caddeye çöktü.
Gazetelerin gündem haberinde, gece boş kalan caddede kimsenin bulunmaması nedeniyle,

 

Gazetelerin gündem haberinde, gece boş kalan caddede kimsenin bulunmaması nedeniyle, muhtemel can ve mal kayıplarının da önüne geçmiş olduğu yazdı. Saat 04.00 dolaylarında Ortaköy Muallim Naci Caddesi üzerinde olay meydana geldi. Olay tanıklarının ifadesine göre 3 katlı eski ve metruk binanın bir bölümü çok büyük bir gürültüyle yolun üzerine doğru çöktü ve yıkılmanın da etkisiyle kopan parçalar caddenin üzerine doğru yayıldı.

                Dökülen ve saçılan parçalar nedeniyle polis olay yerini trafiğe kapattı. Trafiğe kapatılan alana gelen iş makineleri parçaları ve yıkıntıları tek tek temizledi. Bunun ardında olay yeri polis tarafından trafiğe açıldı.

İstanbul’un merkezinde modern köleler

                Hayat son dakika haberlerde yer alan bir olay ilgi çekiciydi, İstanbul’da bir fırın sahibi kaçak çalıştırdığı yabancı uyruklu bir çalışanını zincir ile bağlayarak esir aldı. Buradan kaçıp kurtulan yabancı çalışan ise ; benim paramı versin şikayetçi olmayacağım dedi.

İstanbul’un Beykoz ilçesine bağlı olan Çavuşbaşında kölelik zamanlarını anımsatan garip bir olay meydana geldi. Türkmen uyruklu olduğu belirtilen A.D adlı bir şahıs çok az para aldığı gerekçesiyle çalıştığı fırından ayrılmak istediğini belirtti. İsteğe karşı çıkan fırın sahibi G.Ç iddiaya göre A.D’yi zincirle bağlayarak esir aldı. Dokuz metrelik zincirle hamur teknesine bağlanan A.D kurtulmayı başardı ve fırından çıkarak bir kuaföre sığınırak yardım çağırdı.  Karşılarında zincirli kişiyi gören kuafördeki insanlar bu durumu büyük bir şaşkınlıkla karşıladı ve yardım etti. Ağlayan ve su isteyen A.D’yi sakinleştiren vatandaşlar hemen olayı polise intikal ettirdi. Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince teslim alınan A.D polis merkezine götürüldü ardından karnı doyurulan ve üzerine kıyafet alınan A.D ifadesinde ise şöyle konuştu: Çalışmak istemedim göndermedi. 1000 TL alacağım var ona el koyarak ödemedi. Kaçmak istedim yakaladı. Sonunda da ayağıma zincir bağladı ve beni esir aldı. dedi...

 

Bu haber toplam 1738 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim