• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Skalite'den BTA'ya 2 ödül

Skalite'den BTA'ya 2 ödül
Yiyecek içecek sektörünün lider şirketi BTA, Skal International İstanbul Kulübü tarafından verilen Skalite “Turizmde Kalite” Ödülleri’nde Tadında Anadolu markasıyla iki dalda ödüle layık görüldü.

Turizm sektörünün otel, acente, havayolu, kongre merkezi gibi tüm dallarının profesyonellerini buluşturan Skal International’ın İstanbul Kulübü tarafından bu yıl 18.’si düzenlenen Skalite “Turizmde Kalite” Ödülleri’nde yiyecek içecek sektörünün lider şirketi BTA, Tadında Anadolu markasıyla iki önemli ödüle layık görüldü. 19 Aralık 2015 Cumartesi akşamı Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törende, 21 kategoride 2015 yılının en iyileri ödüllendirildi. BTA markalarından Tadında Anadolu’ya ilk ödül “Kültürel Değerlerin Yaşatılmasına Katkı” kategorisinde verildi. Tadında Anadolu, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda hizmet veren restoranıyla “Bölge Ödülü”nün de sahibi oldu.

BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, “Skalite, Türk turizminin gelişimine sağladığı destek ve turizmde kaliteye yapılan katkının ödüllendirmesi açısından çok önemli bir platform. Biz de Tadında Anadolu markamızla iki ayrı kategoride ödüle layık görüldüğümüz için son derece gururlu ve mutluyuz. Tadında Anadolu’yu oluştururken Anadolu mutfağının kültür mirasını korumak, geleneksel lezzetleri nesiller boyu yaşatmak ve sevilen bu lezzetlerin dünya mutfakları arasında ününü perçinlemek amacıyla yola çıktık. “Kültürel Değerlerin Yaşatılmasına Katkı” kategorisinde aldığımız ödül ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizi bir kez daha kanıtlıyor” dedi.


Sektörde, "Turizm Oscar'ları" olarak değerlendirilen Skalite Ödülleri, Türkiye turizminin gelişimine katkı sağlanmak amacıyla 18 yıldır veriliyor. 89 ülkede örgütlenen 500 kulüp ve 17 bin üyeden oluşan Skal International, 1932 yılında Paris'te kuruldu. Skal International’a bağlı, 1956 yılında kurulan Skal International İstanbul Kulübü, bugün 320 üyesi ve hayata geçirmiş olduğu projeleriyle dünyanın en büyük Skal kulübü olma özelliğini taşıyor. Türkiye Skal'ın ise 1100 üyesiyle çeşitli şehir ve ilçelerde 17 kulübü bulunuyor.

Bu haber toplam 2285 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim