• BIST 9708.23
  • Altın 2490.431
  • Dolar 32.5901
  • Euro 34.8531
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

GESAD Tüzük Değişikliği nedeniyle Olağanüstü Genel Kurul yaptı

GESAD Tüzük Değişikliği nedeniyle Olağanüstü Genel Kurul yaptı
İMEAK Gemi Sanayicileri Derneği, tüzük değişikliği sebebi ile düzenlediği Olağanüstü Genel Kurul’da alınan kararlarla kontrollü bir şekilde daha hızlı büyüyecek.

İMEAK Gemi Sanayicileri Derneği (GESAD), dün (6 Ocak) düzenlenen Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan tüzük değişiklikleri ile daha aktif çalışacak. GESAD Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Gökalp’in açılışını yaptığı Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Ardından kısa bir açılış konuşması yapan Başkan Gökalp, “bugün gerçekleştirdiğimiz Olağanüstü Genel Kurulumuz’da yapacağımız tüzük dğeişikliğimiz ile daha rahat büyüme sağlayabilicez bu sayede sesimiz daha gür çıkacak” dedi. Başkan Ziya Gökalp’in konuşmasının ardından Genel Kurulu yönetmek için Divan Kurulu üyelerinin seçimi yapıldı.

Divan Kurulu’na Başkan olarak Alp Özalp, Başkan Yardımcısı olarak Faruk Sevil, Katip üye olarak da Cem Güçlü seçildi. Divan Kurulu’nun seçiminin ardından Genel Kurul’un toplanma amacı olan tüzük değişiklikleri tartışmaya açıldı.

GESAD Genel Sekreteri Mustafa Ünar, tüzükte değişikliği yapılacak olan maddelerin açıklamalarını gerçekleştirerek Divan Kurulu’na yardımcı oldu. Tüzükte yer alan 3 ana madde de 7 değişikliğin yapılmasının tek tek oylandığı Genel Kurulda tüm değişiklikler oy birliği ile alındı. Oylamanın ardından GESAD Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Gökalp üyelere desteklerinden dolayı teşekkür ederken yıllardır tartışmalara konu olan Organize Sanayi Bölgesi’ne ilk kazmanın 2016 yılında vurulacağının müjdesini verdi. 

tuzuk1.jpg

tuzuk2-(1).jpg

tuzuk3.jpg

Deniz Haber Ajansı

Bu haber toplam 2991 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim