• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Projeksiyon Perdesi

Projeksiyon Perdesi
Projeksiyon cihazlarının görüntüyü yansıtmış olduğu perdenin kaliteli olması gerekmektedir.

 

Projeksiyon cihazlarının görüntüyü yansıtmış olduğu perdenin kaliteli olması gerekmektedir. Ayrıca hangi amaçla kullanacağınıza göre birtakım çeşitler bulunmaktadır. Sizin kullanacağınız çeşide göre projeksiyon perdesi seçiminde bulunabilirsiniz. Bu çeşitler sayesinde birden farklı türleri kullanabilirsiniz. Yani birtakım perde çeşitleri ile projeksiyon kullanım alanınızı daha da geniş hale getirmeniz bu perdeleri satın aldıktan sonra mümkün hale gelecektir. Projeksiyon perdesinin çeşitleri özellikle de son senelerde ortaya çıkmıştır. Bu çeşitler sayesinde gündüz daha fazla verim alma ya da daha farklı alanlarda daha farklı sonuçlara ulaşma gibi özellikler bulunmaktadır.

Projeksiyon perdesinin çeşitlerine göz atacak olursak 3D perde, Filex Frame perde, storlu perde, Tensioned motorlu perde, tripot perde, zincirli perde ve motorlu perde olmaktadır. Bu türler arasından göze en çok çarpan model ise motorlu projeksiyon perdesi olmaktadır. Bu perde uzaktan kumanda ya da düğme yardımı ile çalışmaktadır. Düğmesine basıldığı zaman ileri geri ve aşağı yukarı hamleleri yaparak size en uygun projeksiyon keyfini yaşatmakta en büyük araçtır. Motorlu olan bu perde istediğiniz her yere montelenmektedir. Dekorasyonunuzu da etkilemeyecek olan bu ürünü tercih etmeniz halinde çok daha iyi bir model alacağınızı belirtebiliriz. Çünkü çok fazla tercih edilen bir ürün olarak bilinmektedir.

Günümüzün favorisi haline gelen 3D filmleri 3D projeksiyon perdesi ile daha kaliteli bir şekilde izlemeniz mümkündür. Bu perde ile derinlik hissi daha fazla olacak ve gerçek bir sinema deneyimi yaşayabileceksiniz. Projeksiyon perdesi fiyatları ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için internet sitemizi ziyaret etmeniz çok daha iyi olacaktır. Çünkü istediğiniz türde istediğiniz uzunluk boyutlarında perde siparişi vermek istiyorsanız fiyatları daha detaylı görmeniz gerekmektedir. Ürünlerimiz üretici firma tarafından beş yıllık garanti ile güvence altına alınmıştır. Siz de bu güvence çerçevesi içerisinde ürüne erişebilirsiniz. Gerek garantisi ile gerek verdiği hem uzaktan hem de teknik desteği ile alanında bir numara olan firmamıza iletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz. İstediğiniz ölçülerdeki ürünler, kolaylıkla en kısa süre içerisinde temin edilir ve size ulaştırılmak üzere yola çıkarılır.

Bu haber toplam 1895 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim