• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Türk Loydu Kazakistan KADEX 2016 Fuarı’nda

Türk Loydu Kazakistan KADEX 2016 Fuarı’nda
Türk Loydu Savunma Sanayine hizmetlerini sürdürmek üzere Kazakistan Savunma Bakanlığı tarafından düzenlenen ve bu yıl dördüncüsü yapılan KADEX 2016 fuarına katıldı.


Türk Loydu, Kazakistan’ın Astana şehrinde gerçekleşen KADEX 2016 – Uluslararası Silah ve Askeri Donanım Araçları Fuarı’na katıldı. Kazakistan Savunma Bakanlığı tarafından düzenlenen ve bu yıl dördüncüsü yapılan KADEX 2016, Astana Uluslararası Havaalanı Askeri Bölümü’nde gerçekleşti. Pek çok ülkeden 300’ü aşkın firmanın katıldığı fuarda, 15.000 m2’ye yakın alanda toplam 8 adet pavyon kuruldu.

Farklı ülkelerden 300’ün üstünde firmanın katıldığı fuarda, sektörde gelinen son nokta ve gelişmeler hakkında uzmanlar arasında bilgi alışverişi yapılmasının yanı sıra, uluslararası iş olanakları da görüşüldü. 

Fuara katılan Türk Loydu, ziyaretçilerini askeri alanda hem deniz hem de endüstri sektöründeki tecrübeleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Yurt içinde Savunma Sanayimize sağladığı katkıları yurt dışında da sürdürerek Savunma Sanayimizin yurtdışı pazarlara açılmasını hedefleyen Türk Loydu,  4 gün süren fuarda tanıtım faaliyetlerini sürdürdü. Türk Loydu standını ziyaret eden Kazakistan Savunma Bakanı, Deniz ve Kara Kuvvetleri Komutanları ve Sahil Güvenlik Komutanı,  Türk Loydu’nun askeri alandaki faaliyetleri hakkında bilgilendirildiler. 

Türk Loydu Hakkında

Türk Loydu; 1962 yılında TMMOB Gemi Mühendisleri Odası tarafından kurulmuş, Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Deniz Ticaret Odası, İstanbul Sanayi Odası,  Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, Armatörler Birliği, Gemi İnşa Sanayicileri Birliği, Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği gibi birçok değerli paydaşa sahip klaslama, muayene ve belgelendirme hizmetlerini sağlayan bir “Klaslama ve Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu” dur. 

Türkiye’nin önemli sektörel kuruluşlarının bir araya gelerek, ülkemizin öz kaynaklarıyla oluşturduğu Türk Loydu; o günden bu yana sürekli hizmet alanlarını genişleterek, deniz ve kara endüstrisindeki gelişmelere öncülük etmiş ve sektörü sürekli bilgilendirerek gelişimini sürdürmüştür. Bugün gelinen noktada hizmetlerini uluslararası tanınırlığı olan akreditasyonlar ve yetkiler çerçevesinde sürdürmekte, çeşitli alanlarda yetkin teknik kadrosu ile geniş bir yelpazede gemi klaslama, yönetim sistemleri, ürün ve personel belgelendirme, muayene, onaylanmış kuruluş, üçüncü taraf kontrolörlük ve gözetim hizmetleri vermektedir.

turk_loydu_kadek1-1.jpgturk_loydu_kadek.jpg

Bu haber toplam 2769 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim