• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Recep Canpolat'ın 6 sene önce kaleme aldığı köşe yazıları, paylaşım rekoru kırıyor

Recep Canpolat'ın 6 sene önce kaleme aldığı köşe yazıları, paylaşım rekoru kırıyor
TSK içinde bir kısım cuntacının yönetime el koymak amacıyla başlattığı 15 Temmuz Darbe Girişiminin, Türk milleti tarafından püskürtülmesinden sonra, köşe yazarlarının geçmişte kaleme aldığı köşe yazıları sosyal medyada paylaşılmaya başladı.

Deniz Haber Ajansı ve İstanbul Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat'ın 3,5 sene önce www.denizhaber.com.tr ve 6 sene önce www.istanbulhaber.com.tr internet sitelerinde kaleme aldığı köşe yazıları, paylaşım rekoru kırmaya başladı.

Recep CANPOLAT imzasıyla 30 Eylül 2010 tarihinde "Fethullah Gülen'e dokunan yanıyor" başlığıyla kaleme aldığı köşe yazısında, Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'ya karşı, devlet içinde bulunan cemaat kadroları tarafından kumpas kurulduğu ifade edilmiş ve Hanefi Avcı'nın cemaate dokunmanın bedelini cezaevine girerek ödediği kaydedilmişti.

AK Parti içinde yer alan cemaat kadrolarının “hedefe ulaşmak için her yol mubah” mantığıyla hareket ettiği belirtilen köşe yazısında, "Pensilvanya’da yaşayan Fethullah Gülen’in Referandum öncesi 'Ölüleri bile mezardan çıkarıp oy kullandırın' beyanatının, Ak Parti içindeki Cemaat kadrolarını elini güçlendirdiği ve bir siyasi parti lideri gibi beyanatlar vererek Türk siyasi hayatını yönlendirmeye başlayan  'Okyanus Ötesinin', referandum ertesinde, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir anlamda kutsandığı" belirtilmişti.

30 EYLÜL 2010 TARİHİNDE KALEME ALINAN O YAZI (TIKLAYIN OKUYUN)

yazi_dokunan_yaniyor_buyuk.jpg

28 ŞUBAT'TA GÜLEN CEMAATİNİN ROLÜ

İMEAK Deniz Ticaret Odası seçimleri öncesi Gülen Cemaatinin denizcilik sektöründeki fotoğrafını çektiği “DTO seçimleri ve Gülen Cemaati” başlıklı köşe yazısından dolayı sektördeki cemaat kadroları tarafından eleştirililen Deniz Haber Ajansı ve Recep Canpolat, 28 Şubat zihniyetinin ürünü olmakla itham edilmişti.

Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat'ın 28 Şubat Post Modern Darbesinin 17. yılında kaleme aldığı "28 Şubat’ta Gülen cemaatinin rolü" başlıklı yazısında, Fethullah Gülen ve Cemaatin, 28 Şubat 1997 yılında darbecilere alkış tuttuğu ve cuntacıların postalına selam durduğu belirtilerek, Fethullah Gülen ve cemaatinin kirli geçmişlerini temizlemesi gerektiği ifade edilmişti.

28 ŞUBAT 2013 TARİHİNDE KALEME ALINAN O YAZI (TIKLAYIN OKUYUN)

yazi_28subat_buyuk.jpg

CEMAATİ ELEŞTİRDİĞİMİZ DÖNEMDE, AKP'LİLER TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİK

Fethullah Gülen Cemaatinin, devlet kadroların aktif görev aldıkları dönemde yaptığımız eleştiriler, AK Parti mensupları tarafından "Silivri" ile tehdit edilirken, Deniz Haber Ajansı doğru bildiği yayıncılıktan taviz vermemiştir.

Diğer taraftan toptancı anlayışı reddeden Deniz Haber Ajansı, bu kirli yapının içinde bulunan ve bu yapının işleyişinden bihaber masum ve iyiniyetli Anadolu insanının hukukunun korunması gerektiğini her dönemde ifade etmiştir.

Bu haber toplam 3423 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim