• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

En Etkili Elektronik Sigara

En Etkili Elektronik Sigara
Çağın en büyük hastalıklarında büyük parmağı olan sigara, kendisine bağımlısı olan kişilerin buna çözüm bulması adına birçok alternatifi de beraberinde getirmiştir.

Psikolojik ve fiziksel yönleriyle ele alınması gereken sigara bağımlılığında Joyetech elektronik sigaralar ideal çözüm sunmaktadırlar.  Gerçek sigara olmayan ama gerçekten sigara içiyormuş hissi veren yapay sigaralar, aşamalı olarak sigarayı bırakmanız için oldukça etkili bir destek sunar. Aniden bırakamıyorum diyorsanız siz de bu yöntemi demeyebilirsiniz. Bu üründe nikotini azaltarak alırsınız ve bir süre sonra kendiliğinden sigara isteğini yok edersiniz. Ancak tam etki için elbette sizin de bağımlılıktan kurtulmayı istemeniz gerekmektedir.

Elektronik Sigara ve Gerçek Sigara Farkı 

Elektronik sigaraların gerçek olanlardan en büyük farkı kanserojen maddeler içermemesidir. Bu ürün için özel zararsız bir sıvı ve içerisinde ayarlanabilen nikotin geliştirilir. Bilindiği üzere gerçek sigaralarda nikotinle beraber kullanılan katran gibi maddeler asıl zararı oluşturur. Bunun yanında tek başına nikotin bazı sebzelerde de yer almaktadır. İkinci olarak gerçek sigaranın neden olduğu diş ve cilt sararması, ağız kokusu, nefes almada zorluk, astımı tetikleme gibi problemler Joyetech elektronik sigara kullananlarda olmayacaktır.

Elektronik Sigaranın Yapısı

Elektronik sigara iki bölümden oluşur. Bir kısmında sıvı yer alır ve bu likit atomizer sayesinde ısınarak duman çıkmasını sağlar. Diğer bölüm de içilme kısmıdır. Atmoizer ortalama birkaç hafta kullanılabilir. Sıvının kullanım süresi daha uzun olabilir. Çünkü azalan biçimde kullanım söz konudur.

Elektronik Sigara Satın Al

Sigaradan kurtulurken bunu elektronik sigara Joyetech ile yapmak isterseniz, piyasada çok sayıda sahtesinin olduğunu bilerek bandrol ve kontrol numarasına baktıktan sonra temin edebilirsiniz. Ayrıca kutu içeriğinin tam olması, şarj parçalarının ve tüm mekanizmanın bütün olması da önemlidir.

Elektronik Sigara Çocuklara Etki Eder mi?

Elektronik sigara fiziksel anlamda çocuklara bir zararı olan mekanizma değildir. Duman çıksa da zehirli madde kesinlikle yoktur. Ancak eylem olarak sigara içilmeye devam edildiği için aslında bağımlılığa bir nevi deva edilir ve çocuğunuz arsa bunu ayırt edemeyebilir.  Dolayısıyla sizin bağımlı davranışınızı görmemesi açısından çocuklarınızın yanında içmemeniz önerilir.

Bu haber toplam 3810 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim