• BIST 9457.24
  • Altın 2496.514
  • Dolar 32.5944
  • Euro 34.7827
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

5 YILDIZ UMRE TURLARINDA LİDERLİĞE KOŞUYOR

5 YILDIZ UMRE TURLARINDA LİDERLİĞE KOŞUYOR
EN ÇOK SEVİLEN UMRE ACENTASI OLMAYI NASIL BAŞARDILAR

Türkiye’de umre turları organize eden onlarca acente var. Kategorize olarak otel tercihlerine, verilen hizmetlere, hava yollarına göre yüzlerce hizmet seçeneği karşımıza çıkıyor. Bu acenteler arasından son zamanlarda yükselen yıldız olarak İnanç Turizm görülmekte. Fikir olarak çok farklı bir bakış açıları var, tamamen müşteri memnuniyeti odaklılar. Umreye gidip onların hizmetlerini görenler genelde gıpta ediyorlar. Onları hizmet ve kalite bakımından bu kadar iyi yapan nelermiş öğrenelim. Sonuçta iddialarına göre %97,4 müşteri memnuniyeti sunuyorlar. Bu ulaşılması çok zor bir oran özellikle hizmet sektörü için.

 

  1. Otel tercihi

 

Umre turlarında tek otelle çalışıyorlar ve çalıştıkları otel Movenpick oteller grubu. Zemzem Tower içinde yer alan bu otel zaten konum olarak Hareme sıfır. Bu otelde tartışmasız liderler ve rakipsiz gerçekten en iyi umre fiyatları sunuyorlar. Konumu, konforu, temizliği, yemekleri her şey sizin daha fazla umre ibadetinize odaklanmanız için.

 

  1. Türk yemekleri

 

Umre de gittiğiniz otelin 5 yıldızlı olması çok önem arz etmiyor. Bu konuda onlarca umre şirketi 5 yıldızlı hizmet verse bile yemekleri sizi tatmin edemeyecek. Zira eğer aşçılar Arap, Hint, Endonezya kültürü ağırlıklı yemekler sunuyorsa aç kalabilirsiniz. Burada İnanç Turizm ile Türk aşçıları tarafından özel  olarak hazırlanan Anadolu mutfağından yemekler size sunuluyor. İşte tek otelle çalışmanın en büyük artısı. Otelde güçlüsünüz ve istediğiniz yemeği yaptırabiliyorsunuz.

 

  1. Havayolu firması

 

Thy ile çalışıyorlar. Zaten konforu belli. Ayrıca daha güvenilir uçaklar, zamanında uçuşlar sunuyor Türk Hava Yolları. En önemli özelliği ise, siz Antalya’dan veya Konya’dan veya Ankara’dan veya Van’dan umre turuna katılacaksınız diyelim. Hiçbir ücret farkı ödemeden  Antalya-İstanbul-Medine uçuşunu gerçekleştirebiliyorsunuz.

Hatta uçuş aktarma olacağından İstanbul’da çantalarınız otomatik Medine uçağına aktarılıyor. Yani siz neredeyseniz sizin için umre şehirde başlıyor.

 

  1. Medine Başlangıçlı Umre

 

Bu konu bence hizmet kalitesinde en önemli ayrıntı. İş yoğunluğu, misafirler, umre hazırlıkları derken bir anda umre günü gelecek ve uçağa binip programa başlayacaksınız. Manevi olarak ne kadar hazırlıklı olabilirsiniz? İşte fark burada ortaya çıkıyor. İnanç Turizm programları 3 gün Medine ile başlıyor. Önce Medine’de manevi iklime giriyor, dünya telaşından sıyrılıyor ve umre için eğitimlerinizi alıyorsunuz. Bu şekilde hazırlıklı olarak Mekke’ye geçiyor ve umremizi yapıyoruz.  İşte tecrübe ve organizasyon yeteneği buna deriz.

 

  1. Bence en önemlisi

 

Hizmetlerini her şey net diye sunuyorlar. Umre turları arasında bunu yapabilen acente  bir elin parmaklarını geçmez. Yani sitelerinde gördüğünüz her program %100 doğru. Çok büyük bir aksaklık olmazsa ( %1’den düşük bir ihtimal) dedikleri tarihler, otel ismi, konaklama süresi, uçuş numarası, rehberinizin ismi, havayolu kuyruk no’su her şey net. İçiniz rahat olsun bu konuda gerçekten en iyiler. Yani parayı neye vereceğiniz belli.

 

  1. Hediyeler

İhramdan, ihram kemerine, seccadeden, çocuk umre rehberine, tekerlekli çanta setlerinden, kokusuz sabuna kadar her şeyi düşünmüşler. Hediye paketiniz gerçekten çok güzel. Kaliteli ve güzel ürünler. Yani 150-200tl lik masraftan kurtarıyorlar denilebilir.

 

  1. Rehberler ve Hocalar

Bu konu çok önemli. Umreye gittiniz otelin kapısında sürekli rehberiniz var. Gezilerinizde, mescid’de her zaman yanınızda bulabiliyorsunuz. Muhteşem bir hizmet.   Medine’de Mekke’de ayrı rehberler görevli. Hepsi kendi bölgesinin uzmanı. Ayrıca hocalarla rehberleri ayırmışlar. Bu konu çok önemli. Eğitim verecek hocalar gerçekten samimi ve işinin ehli ve çok seveceğiniz hocalar olacak. Zaten en iyi hocalarla hizmet veriyorlar.

  1. Rakipsiz Fiyatlar

Bunu kendilerinin fiyat sloganları. Umre fiyatları konusunda çok iddialılar. Bir çok acente 4 yıldızlı umreyi , İnanç Turizm’in 5 yıldızlı programlarının fiyatına sunuyor. Bu konuda benim bir görüşüm var. Ne kadar katılırsınız bilemem. Gün sayısı 14 olan 4 yıldızlı bir umreye misal 1500$ vereceğime, 10 günlük İnanç Tur programındaki umreye o parayı veririm yol yürümem, servis beklemem, yemekleri rahat yerim ( dışarıda yemek aramam) ,  güzel bir rehberlik alırım, gidiş dönüş tarihim ve programım net olur sürprizle karşılaşmam.

  1. Referanslar

Unutmamak lazım ki bir 5 yıldızlı umrenin en önemli referansı kimlerin sizinle gittiğidir. Daha doğrusu toplum olarak bizi bu konu çok meraklandırıyor. O zaman meraklısı için söylemek lazım; Bakanlardan milletvekillerine, iş adamlarından, holding patronlarına, ünlü sporculardan, ünlü doktorlara yüzlerce tanınmış isim umre ibadeti için İnanç Turizmi tercih etti. Bu konuda  detaylı bilgiyi telefonda veriyorlar.

 

Bu konuda bize bilgi noktasında destek olan İnanç Turizm yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Çok büyük rakipleri arasında sıyrılıp, iyi fiyatlara yüksek kaliteli hizmet verdikleri, umre şikayeti almadıkları, söz verdikleri gibi bir program sundukları için ayrıca teşekkür ediyoruz. Hizmetlerini takip ediyoruz.

https://inancturizm.gen.tr

444 3 192

 
Bu haber toplam 2154 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim