• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

Natura Likit İle Tanışın

Natura Likit İle Tanışın
Sigara tiryakileri kimseler kolay kolay sigarayı bırakamazlar. Bu durum yediden yetmişe herkes için böyledir.

Devamlı olarak gerek sigaranın kokusunda gerek ise dumanından çevresindeki insanları her zaman rahatsızlık vermektedir. Bu nedenden dolayı siz değerli müşterilerimize natura likit ile farklılık sunmaktayız. Bu likit sayesinde ne ortalığa pis bir duman ve ne de etrafı rahatsız edici bir koku yayılmaktadır. Siz değerli müşterilerimiz de bu farklılıktan yararlanarak hem sigaranın verdiği o iğrenç kokudan kurtulun hem de duman diye bir derdiniz olmasın. Bizim ile her vakit temiz kokun. Eğer siz de sigara içmek istiyorsanız ve nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bizim ile tanışmanın şimdi tam sırası.

Natura California Elektronik Sigara Likiti

Sağladığı Avantajlar

Laboratuar ortamında özel yollar ile üretilen ve böylelikle meydana gelen natura likit aromaları ile siz değerli müşterilerimizi buluşturmaktayız. Farklı tat ve çeşitli türler ile üretilip satışa sunulan likitlerimiz her sigara kartuşuna uyumlu olmakla beraber yüksek kalite ve özel üretim ile meydana getirilmiştir. Sigarayı bırakmak isteyenlerin özellikle özellikle nikotinden kaçanların ortak buluşma noktası olan bünyemizdeki likitler isteyenlere kademeli kademeli olarak nikotinsiz sigaraya geçirmekteyiz. Tüm uyumluluğumuzu dolum sıvımız ile göstermekteyiz. Siz değerli müşterilerimizden bünyemizdeki tüm likit ve likit aromalarından satın alıp kullanmak istiyorsanız bizim ile irtibata geçin. Böylece nikotinsiz bir hayata adım atın.

Natura Deep Blue Elektronik Sigara Likiti

Uv Korumalı

Çıplak göz ile görülemeyecek kadar çok farklı dalgalardaki güneş ışınlarından özel sıvımızı korumamak ve korunum süresini uzatmak için özel güneş ışı korumalı şişesi yani uv koruması sağlayan şişe ile likitlerimiz sizleri beklemektedir. Bu sıvılarımızdan alıp kullanılırken küçükleri de unutmadık. Şişemizin özel çocuk kilidi ile kolaylıkla saklayabilirsiniz.

Etkili Yolarımız 

Hoş kokusu ve çok sayıda farklı aromaları bünyesinde barındıran natura likit ürünümüz sizler likitlerimizin tadına bakın. Yapay hissi vermemenin yanı sıra doğal bir sigara içiyormuş hissi uyandırır. Bu sayede özel dumanı ve tadı ile siz de gerçek sigara kullanıyormuş hissi doğacak. Güvenli ve kaliteli olmak koşuluyla sunduğumuz likitlerimizden sizler de alıp kullanarak gerçek sigara hissini yaşayabilirsiniz.

Bu haber toplam 2396 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim