• BIST 9541.61
  • Altın 2474.817
  • Dolar 32.4834
  • Euro 34.5732
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 21 °C

Ankara Shopping Center

Ankara Shopping Center
Alışveriş sektörüne bir yenisi daha eklenerek hem yaşam kurabileceğiniz hem de alışverişinden faydalanabileceğiniz özel mimari çalışmalar yapılmaktadır.

Duruşu ile dışı ile içi ile hatta ve hatta açık alan fotoğraf keyifleri ile başlı başına güzelliklere sahip olarak meydana getirilmiştir. Yaşam kalitesini yükseltmek isteyenlere bir sürpriz daha yaparak herkesi Ankara Shopping Center ayrıcalıklarına davet etmekteyiz. Zaman geçireceğiniz ve eğlenceyi ruhunuza kadar işleyebileceğiniz aktiviteleriyle de oldukça fazla konuşulmaktadır. 4 Katlı kat planlarının olması ve bu planlar arasında 100 adet mağazaya sahip olması büyük bir ayrıcalık yaşatmaktadır. En moda haberlerin ve güncel modellerin bir arada buluştuğu, bir de yanında güzel rakamların yer aldığı alışveriş çılgınlığınızı odak noktasına çıkartabileceksiniz. Kendiniz adına, çocuklarınız adına, aileniz ve sevdikleriniz adına alınabilecek en güzel karar olabilir. Hem hesaplı hem de güvenli faydalarını hissedebileceğiniz alternatifler sunabilmektedir.

Baktığımız zaman Ankara alışveriş merkezleri arasında en modern görünüme sahip bir yer olmasından dolayı hem şehir içi, hem de şehir dışı misafirlere ev sahipliği yapabilmektedir. Geniş bir alan sahip olmasından ötürü toplam da 4 katlı tam anlamı ile 1200 araçlık bir otoparkı bulunmaktadır. Ulaşım sorunu olmayan ve keyifli zamanlar geçirebileceğiniz gibi bir de çocuklarınızın da hoşuna gidebilecek aktiviteler bulunmaktadır. Söz konusu olan Ankara Oran Avm olunca akan suların durduğunu ve kapışılmak üzere olduğunu dile getirebiliriz. Ankara’nın göz bebeği, Ankara’nın kalbi diyebileceğimiz hassas çizgileri bulunmaktadır. Dillerden düşmeyen sadece alışveriş noktaları değil aynı zamanda yaşam alanlarının da büyük bir ilgiye sahip olduğunu söyleyebiliriz. Kat planları hakkında öğrenmek istediğiniz her ayrıntıya resmi internet sayfası aracılığı ile sahip olmak çok kolaydır. Dikkatli olmanız, kararlı olmanız ve geleceğinizi düşünmeniz açısından tarifi zordur.

Gün sonu yorgunluğunuzu hızlı bir şekilde üzerinizden atabilmeniz için yapmanız gereken tek şey kendinizi bırakmak ve akışına doğru ilerlemektir. Açık alanlarının da mevcut olduğu proje sayesinde asla sıkılma gibi bir şansınız bulunmamaktadır. Sosyal imkânların bulunduğu, her zaman için kendinizi güvende hissedebileceğiniz Ankara Yaşam Merkezi sizlere her daim ilkleri sunmaya çalışmaktadır. Kendi alanında yer alan bölgelerin dahi kar marjlarını yükselterek kalite standartlarını kendisi belirleyebilmektedir. Yatırımın en karlısı, alışverişin en çılgını için bizlerle kalmaya devam etmelisiniz. Dilerseniz oturumluk, dilerseniz de yatırımlık maksadı ile paranızı değerlendirebileceğiniz bir projedir. Bir yandan evinizde vakit geçirirken bir yanda da sıkılma durumlarınızda avm ortamında keyif atabilirsiniz. En özel misafirleriniz için hali hazırda bulunan zengin dünya mutfağı ile sizleri ağırlayarak devamında çay kahve faslı sunmaktadır. Şimdi bir kez daha düşünerek karar vermeniz durumunda asla pişmanlıklar yaşamayacaksınız. Gün boyunca çocuklarınızın eğlence alanlarında doyasıya eğlenmesine şahit olarak en değerli anlarınızı yaşayabileceğiniz bir atmosfer sunabilmektedir.

Bu haber toplam 1522 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim