• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Gps Takip Sistemi

Gps Takip Sistemi
Gps takip sistemi ile araçlarınızı 7/24 kontrol edin. Web tabanlı yapısı sayesinde araçları her noktadan ve mobil uygulamalardan takip edebilirsiniz. Araç takip Sistemleri Fiyatları ve Uydu takip cihazları için detaylı bilgi alabilirsiniz.

Gps takip sistemi cihazları sadece işletmelere yönelik olarak kullanılan ve tercih edilen ürünler değildir. Uydu tabanlı çalışan bir yapıya sahip olan GPS Takip cihazı ürünleri araçların tüm detaylarını tek bir ekran üzerinde kontrol etmenize imkân verir. Birden fazla aracı olan işletmeler veya Bireysel olarak araçlarının güvenliği sağlamak isteyen kullanıcılar ve farklı amaç için nesnelerin takibini sağlanması için GPS takip sistemi cihazları ihtiyaçlarınıza tam cevap verebilecek bir yapıya sahiptir. Tüm Araç takip sistemi ürünleri Uydular üzerinden haberleşmektedir. Her takip cihazı içinde bulunan veri gönderim (M2M hatları) sayesinde araçların anlık konum, hız bilgisi, koordinat bilgileri ve birçok detay bilgiye anlık olarak ulaşma imkânız vardır. Ayrıca araç içinde takılı bulunan sıcaklık, RFİD sürücü tanıma bilgisi gibi birçok sensör bilgisine de anlık olarak kontrol edebilirsiniz.

GPS Takip Sistemi Nasıl Çalışır?

 

Gps takip sistemi 24 farklı uydu üzerinden alınan veri bilgileri sayesinde çalışmaktadır. Minumum olarak 4 adet uydu ile iletişim olması gerekmektedir. 4 Adet ve üzeri alınan veri bilgileri sayesinde GPS takip cihazı takılı bulunan araçlar, motosikletler, Otobüs veya Kamyon vb. araçların konum bilgilileri net olarak saplanmaktadır. Gps takip sistemi ürünlerinde sapma payları minumum 10 metre olarak öngörülmektedir. Takip cihazları ile tam ve noktasal olarak konum bilgilerini tespit edebilirsiniz. Sistem 7/24 kesintisiz olarak çalışmaktadır. Araçların kontak durumlularının kapalı veya açık olması durumunda bile sürekli ve düzenli olarak veri bilgisi alınmaktadır.

Uydular üzerinden alınan bilgiler araç takip cihazı içinde bulunan M2M sim kartları ile anlık olarak veri bilgileri araç takip sistemi sunucularına aktarılmaktadır.  Kontak açık durumlarında veya Kontak kapalı durumlarında alınacak veri bilgileri ve süreleri araç takip cihazlarını na tanımlaması yapılabilir. Şöyle ki araç veri sıklığı katettiği mesafeye göre veya süre olarak belirlenebilir. Kontak açık durumunda örnek olarak 30 sn kontak kapalı durumunda 15 dakika olarak belirlenebilir yâda mesafe olarak veri sıklığı gönderimi ayarlanabilmektedir.

C:\Users\gökhan\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Gps-Takip-Sistemi.jpg

GPS Uydu Takip Sistemi Fiyatları

GPS takip sistemi fiyatları standart bir donanım olarak ta satın alınabilir veya ekstra aksesuar araç takip sistemi ürünleri ile de kullanılabilir. Standart donanımda bulunan Gps takip cihazları ile araçların anlık konum bilgileri, günlük kilometre bilgileri, kontak açma ve kapama noktaları ve süreleri takip edilebilir. Ayrıca araçların ne kadar süre nerede bekleme yaptığı gibi bilgilerde standart donanımların arasındadır. GPS Uydu takip sistemi fiyatları aksesuar ürün almanız durumunda fiyatı değişkenlik gösterecektir. Örnek olarak Bataryalı GPS takip cihaz, RFİD sürücü tanıma kiti, Sıcaklık sensörü gibi aksesuar ürünler almanız durumunda GPS takip sistemi fiyatları farklılık gösterecektir. GPS takip sistemi fiyatı araştırmadan önce araç takip cihazı özellikleri ve yazılım ekran görüntüleri ve raporları incelemeniz doğru karar vermek için önemli bir kriter olacaktır.

 

 

GPS Takip Cihazı Uyarı ve İhlaller

 

GPS Takip Cihazları ile belirlenen kriterlerin dışına çıkılması durumunda sistem üzerinden anlık olarak bilgi alabilirsiniz. Örnek olarak Araç takip cihazı ile bağlantılı olarak çalışabilen sıcaklık sensörleri ile araçların içinde bulunan ürünlerin sıcaklık bilgileri anlık olarak takip edilebilir. Frigorifik araçlarda ürünlerin sıcaklık değerleri set edilir. (+5 / +25) olarak bu sıcaklık değerleri GPS araç takip cihazları ile sürekli olarak ölçüm sağlanır. Sıcaklık değerlerinin düşmesi durumunda araç takip sistemi yazılımı üzerinden anlık olarak veri bilgisi aktarılır. Araç takip sistemi üzerinden gelen bu veri bilgileri E-Mail veya SMS olarak kullanıcılara uyarı mesajları gönderilir. Bu sayede ürün güvenliği ve araç bilgileri sürekli olarak takip edilebilmektedir.

Kaynak; www.turuncuaractakip.com

 
Bu haber toplam 1488 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim