• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C

Mars Hava ve Deniz Kargo’ya Turkish Cargo’dan ödül

Mars Hava ve Deniz Kargo’ya Turkish Cargo’dan ödül
Turkish Cargo tarafından her yıl düzenlenen "Turkish Cargo Acente Ödül Töreni"nde Mars’a bu yıl da ödül geldi.

Her yıl geleneksel olarak kargo acenteleri için organize edilen Turkish Cargo ödül törenine katılan Mars Hava ve Deniz Kargo, 2016 yılında da Turkish Cargo’ya en çok katkı sağlayan acenteler arasına girerek ödül almaya hak kazandı.

Bu yıl 7.si düzenlenen ve Pullman Otel İstanbul Airport and Convention Center’ de gerçekleştirilen ödül töreninde, ödülü Mars Hava ve Deniz Kargo adına Türkiye Hava İhracat Satış ve Operasyon Müdürü Bora Sarp aldı.

Mars Logistics Hakkında:

1989 yılında kurulan Mars Logistics, tüm lojistik hizmetlerinin kusursuz bir şekilde sunulduğu bir grup şirketi olarak faaliyet göstermektedir. Uluslararası Karayolu, Havayolu, Denizyolu ve Demiryolu Taşımacılığı hizmeti sunan Mars Logistics, Proje Taşımacılığı, Intermodal Taşımacılık, Fuar ve Etkinlik Lojistiği, Depolama, Gümrük Yönetimi ve Sigorta alanlarında da hizmet vererek müşterilerine entegre bir sistem sunmaktadır. Merkezi İstanbul’da olan ve yurtiçinde / yurtdışında şubeleri bulunan Mars, yaklaşık 100 bin m²’lik açık ve kapalı alanda gümrüklü ve 

gümrüksüz depolama hizmetleri ile müşterilerine akıllı çözümler sağlamaktadır. Başta otomotiv ve tekstil olmak üzere kimya, sağlık, kozmetik, enerji, perakende gibi birçok sektöre Mars Logistics sektör bazında özel çözümler geliştirmektedir. Türkiye’nin en genç ve en büyük filolarından birine sahip olan Mars Logistics, 1865 araçlık filosu ile Avrupa, Kuzey Afrika, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler’e karayolu taşımacılığı hizmeti vermektedir. WIN’in kurucu üyesi olan Mars Hava ve Deniz Kargo ise dünyanın tüm ülkelerine ulaşmakta ve havayolu & denizyolu taşımacılığında da profesyonel bir sistem sunmaktadır. Türkiye’nin en büyük 250 şirketi arasında yer alan Mars, yayınladığı son sürdürülebilirlik raporu ile Türkiye’deki GRI onaylı A+ seviyesindeki ilk 10 firmadan birisi olmayı başarmıştır. Bin 200’ün üzerinde çalışanıyla, lojistik sektöründe fark yaratarak büyümesini sürdüren Mars Logistics, Intermodal Taşıma Sistemi ile çevreci ve sürdürülebilir bir hizmet modeli sunmaktadır.  Sektörde sürekli gelişimi ve değişimi hedefleyen Mars, kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde özellikle eğitime destek vermeye odaklanmıştır.

Bu haber toplam 2214 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim