• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Hosting firmaları karşılaştırması

Hosting firmaları karşılaştırması
Ancak işiniz bu kadar değil. Asıl zor kısım bundan sonra başlıyor. Domain aldığınız zaman ortada bir internet sitesinin olması mümkün değildir.

Domain sorgulama yaptınız ve domaini satın aldınız. Ancak işiniz bu kadar değil. Asıl zor kısım bundan sonra başlıyor. Domain aldığınız zaman ortada bir internet sitesinin olması mümkün değildir. Sırasıyla bir hosting hizmeti ve ardından bir tasarım hizmeti almanız gerekir. Tasarım için bir web tasarımcı veya bu işi yapan bir şirket ile çalışabilirsiniz. Ancak bu yaptığınız tasarımın çalıştığı bir hosting hesabına ihtiyaç olacak. Bizim tavsiyemiz bu hizmeti direk olarak siz alın. Böylece tasarımcınız ile sorun yaşarsanız en azından verilerinizi kaybetme olasılığınız olmayacaktır.

 

Hosting kavramına yabancı olabilirsiniz ancak bu hizmeti almanız bir engel teşkil etmez. Yerli yabancı bir çok firma bu hizmetleri vermektedir ve bilginiz olmasa dahi rahatlıkla bu hizmeti kendiniz satın alabilirsiniz.

 

Şimdi sizler için hem yerli hem yabancı birkaç firmayı inceleyeceğiz. Böylece karar verme aşamasında size yardımcı olacağız.

 

Hostgator.com

ABD merkezli dünya çapında hizmet veren bir hosting firmasıdır. Limitsiz hosting paketleri ile ün yapmış bir firmadır. Türkçe destek hizmeti eskiden olmasına rağmen artık bulunmuyor. Güzel hizmet vermekteler ama fiyatlar oldukça yüksek. Tekli hosting paketine 1 yıl için ödeyeceğiz ücret 71.4 USD dir.

 

İsimtescil.net

İsimtescil firması ülkemizde uzun yıllardır hizmet veren bir firmadır. Özellikle domain konusunda isim yapmıştır. Hosting fiyatları uygun sayılır ancak paketlerde disk limitleri bulunuyor. Örneğin standart hosting paketlerinde 5GB disk alanına sahip olan paketin yıllık ödemesi 34.50 USD olarak belirlemişler.

 

Hosting.com.tr

Hosting.com.tr Yerli hosting firmaları arasında en iyilerden biri olarak adlandırılabilir. Özellikle teknik destek ve kullanışlı arayüzü ile öne çıkmaktadır. Yaptığımız araştırmalarda son 2 yıldır hızlı bir şekilde büyüme sağlayan bir firma olarak göze çarpıyor. Fiyat olarak bakarsak hem yerli hem yabancı hosting firmaları arasında en iyi fiyatı veren firma olarak öne çıkıyor.

 

Hosting.com.tr’nin Limitsiz hosting paketinin yıllık bedeli 19.95 USD. bu firmadan alacağınız hosting hizmetine hem çok az bir ücret ödersiniz hem de başınız ağrımaz.

 
Bu haber toplam 1349 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim