• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 26 °C

Sağlık ile Güzelliği Buluşturan Clinique

Sağlık ile Güzelliği Buluşturan Clinique
1967 yılında Amerika’da bir derginin “harika bir cilt yaratmak mümkün mü?” sorusuna cevap olarak yaratılan Clinique, güzellik ile sağlığı bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Lauder Grubu’nun Estee Lauder ve Aramis markalarının ardından kurulan üçüncü markası olan Clinique’in geçmişinde, kozmetik sektörüne yönelik ürünlerinin yanı sıra sağlık sektöründe de hekimlerin ofislerinde kullandığı ürün setleri ve ameliyat öncesi ve sonrası cilt bakım ürünleri yer alıyor.

Clinique’nin Türkiye’deki geçmişi 1988 yılına dayanıyor. Türkiye’de kozmetik sektörüne yönelen Vepa’nın Estee Group ile anlaşması üzerine ülkemize giriş yapan Clinique, o tarihten bu yana güzelliğine ve cilt sağlığına düşkün Türk kadınlarının bir numaralı yardımcısı olmaya devam ediyor.

 

Her Cilt Tipine Uygun Çözümler

 

Clinique her cilt için özel olarak geliştirdiği ürün grupları arasında, cilt bakım ürünleri, allık, fondöten, eyeliner, far, maskara, ruj gibi makyaj ürünlerini de bulundurarak tüketicilerin beğenisini kazanıyor.

 

Yola çıktığı ilk günden bu yana gelişerek ve cildine özen gösterenlerin her türlü ihtiyaçlarına çözümler sunarak yolculuğuna devam eden Clinique, cildinizin ihtiyaç duyduğu tüm bakımı karşılıyor. Cilt bakımı alanında; BB kremden makyaj temizleyicisine, peeling’ten maskeye, siyah nokta ve sivilce karşıtı ürünlerinden yaşlanma karşıtı kremlere kadar çok geniş bir yelpazede bulunan ürünleriyle yanınızda oluyor.

 

Makyaj alanında; allık, bronzlaştırıcı, kapatıcı, fondöten, pudra, baz, far, maskara, ruj, dudak kalemi, dudak parlatıcısı, kaş kalemi gibi ürünleriyle güzelliğinize güzellik katacak her adımını sizinle birlikte atıyor. Parfüm alanında aromatik kokulardan çiçek kokularına uzanan çeşitlilikteki parfümleriyle gün boyu kendinizi ferah hissetmenizi sağlıyor.

 

Clinique Erkeklerin De Yanında

 

Clinique geliştirdiği ürünleriyle, bakımın sadece kadınlar için olmadığını gösterircesine, erkekler için de hazırladığı cilt bakım ürünleri ve parfümleri ile onların da ihtiyaçlarına çözümler sunuyor. 3 adımda cilt bakımı sunan setlerinin yanı sıra, tıraş köpüğü, temizleme jeli ve yaşlanma karşıtı ve güneş koruması ürünleri ile de erkeklerin vazgeçilmezi olmayı başarıyor.

 

Kendi laboratuvarlarında her türlü alerjik testten ve kalite kontrol aşamalarından geçerek hazırlanan ürünleri sayesinde Clinique, her yaş grubuna ve cilt tipine uygun ürünler hazırlıyor.

İçinizin güzelliğini dışınıza vuran gözlerinizi daha da vurgulamanızı sağlayacak maskara ve eyeliner çeşitleri ile katıldığınız davetlerde bakışları üzerinizde toplayabilir; yanaklarınıza doğal tonlarda uygulayacağınız allık ile yüzünüze canlılık katabilir; makyajınızın tamamlayıcısı rujunuz ile güzelliğinizi taçlandırabilirsiniz.

 

Siz de sağlıkla güzelliği buluşturan ürünleriyle bakımına ve görünüşüne özen gösteren kadınların tercihi olan Clinique ürünlerine, Kozmela.com avantajları ve güvencesiyle kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 
Bu haber toplam 1244 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim