• BIST 9695.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Episoft Tüy Azaltıcı, Episoft Yorumları, Episoft Fiyatı

Episoft Tüy Azaltıcı, Episoft Yorumları, Episoft Fiyatı
Biz kadınların kendine ayırabileceği kişisel zaman çok kısıtlıdır. Hele de çalışan bir bayansanız işiniz herkesten daha zordur.

Bu kadar sıkıntı ve kısıtlı zamanın arasında kılınızla tüyünüzle uğraşmak daha da zordur. Jilet geçici çözüm olup vücutta kesiklere ve tahriş ile birlikte kaşınmalara yol açar. Ağda ise tüyleri kökünden alır ama pürüzsüzlüğü sadece 1 aydır. Acılı bir yöntemdir. Her ay tekrar eden bir döngü içerisinde kılınla tüyünüz ile uğraşmak zorunda kalırsınız. Sizleri biz firma olarak bu dertten kurtarmak istiyoruz. İlerleyen teknoloji ile birlikte artık tüylerinizden kökünden kurtulmak mümkündür. Evet, yanlış duymadınız! Tüylerinizden kalıcı bir şekilde acısız olarak kurtulmak bizce tüm kadınların ortak hayalidir. Kıl kökünüze nüfuz eden episoft tüy azaltıcı sayesinde pürüzsüz ciltler artık hayal değil.

Nedir Bu Tüy Dökücü Krem?

Kıl köküne nüfuz ederek istenmeyen kıl ve tüyleri düzenli kullanımda yok eder. İçerisinde bulunan batı mazısı, papaya, ökse otu, jajoba yağı, badem yağı ve şerbetçi otu gibi doğal bitkiler bulunur. Özel krem formülü sayesinde kökünden alınmış bölgenize masaj yaparak 5 dakika boyunca uygulayınız. Ürünü düzenli kullandığınız takdir de artık tüy sorununuzdan eser kalmayacak. Ürünü sadece kadınlar değil, erkekler de kullanabilir. Kadınlar kol altı, bikini, yüz, bacak ve kol gibi bölgelere kullanır. Erkekler ise sırt, göğüs ve kol altı bölgelerinde güvenli bir şekilde kullanabilirler. Şunu özellikle hatırlatmak istiyoruz. Ürünü mutlaka kökünden alınmış bölgeye uygulamanız gerekmektedir. Kullanımı çok pratik ve kolaydır. Ayrıca episoft yorumlarını takip ederek de kim ne diyor öğrenebilirsiniz.

Nasıl Kullanılacak Peki Bu Krem?

Kullanımı çok pratik olan bu kremin bir kutusu yaklaşık olarak 20 mil’dir. Ürünü kullanırken kökünden alınmış bölgeye uygulayın. Bir kutunun yarısını temizlik yaptığınız bölgeye hemen uygulayın. 5 dakika boyunca masaj yapın. 5 gün sonra kalan yarısını masaj yaparak yediriniz. Ürünü sipariş ettikten sonra kargo ile evinize geldiğinde lütfen kutunun üzerindeki orijinal etiketine dikkat ediniz. Piyasa da çok sayıda sahte ürün bulunmaktadır. Vücudunuzun göz hariç istediğiniz her bölgeye çok rahatlık ile kullanabilirsiniz. Ürünü kullanmadan önce kullanma kılavuzunu okuyunuz. Ürünü aldıktan sonra vücudunuzun küçük bir bölgesine alerji testi için kullanınız. Sorun yaşamazsanız ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Episoft tüy dökücü fiyatı için detaylı bilgiye sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Toplu alışverişlerinizde indirim ve avantajlarımızdan yararlanabilirsiniz.

Bizlere Nasıl ve Nereden Ulaşabilirsiniz?

Aklınıza takılabilecek her türlü sorunuz, önerileriniz ve siparişleriniz için sayfamızda bulunan telefon numaralarımızdan veya iletişim kısmında yazan mail adreslerimizden hafta içi ve hafta sonu her gün bizlere ulaşabilirsiniz. Sorularınız için ekip arkadaşlarımız sizlere en kısa süre de geri dönüş yapacaklardır. Tüylerinizden uygun fiyata kurtulmak için tamamen doğru adrestesiniz. Episoft krem için bizleri tercih ediniz.

 
Bu haber toplam 2243 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim