• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Akülü Tekerlekli Sandalye İle Hareket Etmek Çok Daha Rahat

Akülü Tekerlekli Sandalye İle Hareket Etmek Çok Daha Rahat
Manuel tekerlekli sandalyelerin hareketi kuvvet gerektirdiği için, yeterli kol gücüne sahip olmayan kişiler için yorucu olabilir.

Tekerlekli sandalye modelleri arasında;

Akülü Tekerlekli Sandalye kullanım rahatlığı nedeniyle tercih edilmektedir.

Manuel tekerlekli sandalyelerin hareketi kuvvet gerektirdiği için, yeterli kol gücüne sahip olmayan kişiler için yorucu olabilir. Akülü modellerin hareketi için üzerindeki joystick aparatının hareket ettirilmesi yeterlidir. Joystickler, sandalyelerin kenar kısımlarında, elin rahat bir şekilde ulaşabileceği bir yerde konumlandırılmıştır. Akülü tekerlekli sandalyeler uzun mesafeleri rahatlıkla kat edebilir. Şarj edildikten sonra aküler uzun bir süre enerji sağlamaktadır. Bu sayede gün içerisinde rahatlıkla hareket edilebilir. Kişiye bağımsızlık ve özgürlük katması, yürüme engeline sahip bireyler için önemli bir özelliktir. Günlük hayat aktif bir şekilde devam ettirilebilir.

Tekerlekli Sandalye Seçerken

Akülü tekerlekli sandalyeler ya da diğer herhangi bir model için ürün seçimi yapılırken, ürünün ne gibi özelliklere sahip olduğu kontrol edilmelidir. Bütün tekerlekli sandalyeler sizin vücudunuz için uygun olmayabilir. Vücut yapısı, sandalyenin dışarıda ya da ev içerisinde kullanılacak olması ürün seçimlerinizde fark yaratabilir. Bütçenize bağlı olarak ürün fiyatları da seçimlerinizde belirleyici bir unsur olabilir. Sağlığınız söz konusu olduğu için, kalitesiz ürünleri ucuz fiyatları yüzünden tercih etmemelisiniz. Size uygun olmayan bir tekerlekli sandalye, günlük hayatınız için pratiklik sağlayamayabilir. Kullanımında zorlanmayacağınız, konforlu ve kaliteli ürünleri satın almaya özen göstermeniz tavsiye edilir. Wheel Türkiye firmasının bütün ürünlerinde, bu önemli noktalara dikkat edilmiştir.

Bilgi; http://www.tekerleklisandalyemiz.com/kategori2_43_1_akulu-elektrikli

 
Bu haber toplam 1226 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim