• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Uydunet ile Daha Hızlı Bir İnternet Mümkün mü?

Uydunet ile Daha Hızlı Bir İnternet Mümkün mü?
Türksat tarafından sağlanılan hizmetlerden birisi de uydunettir. Ülkemizde internete yönelik talep oldukça fazla ve dünyanın en çok internet kullanan ülkeleri arasındayız

Özellikle sosyal medya kullanımından kaynaklanan bir liderlik söz konusudur diyebiliriz. İnternetin hayatımız için önem arz etmesi onun kalitesinin de sorgulanmasına ve daha kaliteli bir internet taleplerinin artmasına neden oluyor. Her ne kadar bunun için çalışılsa da, her geçen gün daha fazla abone sayısına ulaşılması ve daha fazla kullanımın söz konusu olması altyapı çalışmalarını yetersiz bırakabiliyor.

İnternetin daha iyi olması ve daha fazla kanallar üzerinden dağıtılarak kalitesinin arttırılmasına Türksat da hizmet veriyor. Fiber optik altyapı döşenerek hızlı internet kullanımı için abone toplayan Türksat, ülkemizin henüz her iline ulaşmasa da kısa sürede bunun da mümkün olabileceğini ifade edebiliriz. Uydunet, fiber altyapıyla sağlanılan internet hizmetidir ve hızlı internet düşleyenler için en ideal tercihlerden birisidir.

Uydunet mi, kablonet mi?

İkisinin birbirinden farkı yok. Udyunet ismi, daha sonra kablonet olarak değiştirildi ve bugün ikisinin farklı hizmetler olduğu sanılıyor. Ancak ikisi de aynı hizmettir. Daha doğrusu, uydunet markası kablonet olarak değişmiştir. Bunun sebebi, uydunet isminin uydudan sağlanılan internet şeklinde algılanmasıdır. Halbuki böyle bir durum söz konusu değildir. Uydudan değil, kablodan sağlanılan bir internet söz konusudur.

Kablonet paketleri sınırlı ve sınırsız olarak ayrılıyor. Sınırsız paketleri kullanacak kişiler çok fazla internetle ilgili işler yapanlar olmalıdır. İnterneti daha az tüketenler içinse en uygun paketler sınırlı olanlardır. Bütçenize ve kullanım durumunuza göre en iyi paketi seçerek fazla para ödemekten kurtulabilirsiniz. Kotalı paket aldıktan sonra sınırı aşmak daha fazla ödeme yapmanıza neden olur.

Kablonet başvurusu için yetkili bayilere gitmelisiniz. Ya da, internet üzerinden yetkili firmaların başvuru formunu doldurmalısınız. Arayarak, paketler hakkında detaylı bilgi de alabilirsiniz. Ancak şunu unutmayın. Kablonet altyapısının yaşadığınız yerde mutlaka yer alması gerekir. Aksi durumda, kablonet hizmetinden yararlanma gibi bir durum söz konusu olmaz.

 
Bu haber toplam 1481 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim