• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Eviniz İçin Harika Duvar Kağıtları

Eviniz İçin Harika Duvar Kağıtları
Günümüzde kafelerde, restoranlarda, ofislerde, işyerlerinde, evlerde, otellerde hemen hemen tüm yaşam alanlarında duvar kağıtları kullanılmaktadır.

Boyaya göre hem daha şık hem de daha uzun ömürlü olması nedeniyle tercih edilmektedir. Kaliteli ithal duvar kağıdı ile uzun süre kullanılabilmektedir. Bozulan yerlere kolaylıkla tadilat yapma imkanı da sunan duvar kağıtlarının uygulaması da oldukça basit ve pratiktir.

Uygulamasının basit ve pratik olduğunu söylememiz işi kendiniz yapabileceğiniz anlamına gelmesin. Bir çok işte olduğu gibi bu işte de ustalık çok önemlidir. Kaliteli usta kaliteli malzemeler kullanırsa kaliteli yaşam alanları ortaya çıkar.

Duvar kağıdı uygulanacak alanların pürüzsüz olması gerektiğinden, duvar kağıtları alçı ya da boya üzerine uygulanır. Boyalı alanlarda astar uygulandıktan sonra duvar kağıdı uygulaması yapılır. Kuruması beklenilmeden ıslak ya da nemli yüzeylere duvar kağıdı uygulaması yapılmamalıdır. Bazı inşaat firmaları teslim tarihi için söz verdikleri tarihe binaları yetiştirebilmek amacıyla kurumayı beklemeden duvar kağıdı uygulaması yapmaktadırlar. Bu uygulama nedeniyle duvar kurudukça duvar kağıtları da çıkacak, yıpranacak ve kullanılamaz hale gelecektir. Zamandan kazanayım diyen inşaat firması kendisine ek maliyetler yüklemektedir.

Her şey gelişirken, gelişen teknoloji ile birlikte duvar kağıtlarında da renk ve kalite çeşitleri de artmaktadır. Kaliteli ürünler ortaya çıktıkça kullanım ömrü artan duvar kağıtları daha çok tercih edilmeye başlanmıştır.

Ev duvar kağıdı seçimi yapılırken evin konsepti de düşünülerek seçim yapılmalıdır. Mekan içerisindeki eşyalar renk ve doku olarak düşünüldüğünde bize yol göstereceklerdir. Özellikle çocuk ve bebek odası duvar kağıdı seçiminde çok titiz davranılmalı, kaliteden ödün verilmemelidir. Seçilen duvar kağıdının nefes alabilir özellikte olmasına dikkat edilmeli, temizlik yapılması gereken durumlarda nemli bir bez ya da sünger yardımı ile kolaylıkla temizlenebilir olmalıdır.

Öyle kullanıp kullanıp değiştireceğimiz bir uygulama değildir duvar kağıdı. Bu nedenle seçim yapılırken çok iyi tercih yapılmalıdır. Uzun süre gözünüzün önünde duracak olan, en pahalı dekorasyon ürünlerinden biridir. Tabi ki kaliteli ürünler için geçerli bir durumdur. Duvar kağıdını değiştirmek hem ek masraf hem de yeni bir zahmet demektir. Bu nedenle bazı hususlara dikkat edilerek duvar kağıdı seçimi yapmak çok önemlidir.

Yüksek kalite, kolay temizleme ve uzun kullanım ömrü sunan ithal duvar kağıdı ile eşsiz konforun tadını çıkarabilirsiniz. İthal duvar kağıtlarını çin malı duvar kağıtları ile karıştırmamak gerekir.

Duvar kağıtlarının temizliği ürünün kalitesine ve desen yoğunluğuna göre değişiklik gösterdiğinden ürünün ambalaj kısmında belirtilen temizleme talimatlarına dikkat edilmelidir. Her duvar kağıdı aynı şekilde temizlenebilir diye bir husus söz konusu değildir. Bu nedenle kullanım talimatlarına göre temizlik yapılması ve temizlik sonrası kurulanması gerekmektedir.

Duvarlarında duvar kağıdı kullanan ailelerin en çok karşılaştıkları sorun fazla eşyalar ile duvar kağıtlarının önünü kapatma endişesidir. Eğer eşya fazla ise mutlaka uzman yardımı isteyin ve uzman kontrolünde uygulama yaptırın.

Tam istediğimiz duvar kağıdını bulduk. Duvarlarımıza uygulamasını yaptırdık ancak eşyalarımızı yerleştirirken bir dikkatsizlik sonucu duvar kağıdımız darbe aldı ve yırtıldı. Böyle bir durumda sakın endişe etmeyin. Hevesiniz kaçmasın. Hemen yedek duvar kağıdından aynı deseni bulun. Yırtılan parça ile aynı şekil ve ebatta kesip kopan parçanın yerine yapıştırın. Hepsi bu kadar basit.

Dünyada büyük kabul görmüş ve en çok tercih edilen en kaliteli ürünleri hizmetinize sunan Hanna Home ile sizde eşsiz çeşitleri ve istediğiniz her alana uygun kaliteli duvar kağıtlarını temin edebilirsiniz.

Rasch, Sırpı, Armani/Casa, Rasch Textıl, Hannatelier, Design ID, Norwall, Sellers&Josephson, Ascot, Artworks gibi markaların, Bordür ve Duvar Panosu cinsindeki ürünlerini, elyaf, rölyef, vinil, kağıt, tekstil yüzey/kumaş, tekstil taban, flok gibi tiplerini, genel kullanım alanlarında, Bebek-Çocuk, Mutfak, Banyo, Tavan gibi her türlü kullanım alanlarında, Düz desen, çizgili/strip, özel tasarım, Retro, etnik, doğa motifleri, egzotik, damask, çiçek/floral, geometrik, yazılı, taş ve karo, şehir manzaralı, puantiyeli gibi tipleri ve tüm renklerdeki ürünleri ile binlerce çeşit ürün www.hannahome.com.tr web sitesinde sizlerin beğenisine sunulmuştur. Firmaya web sitesinin iletişim bölümünden, 0216 573 45 66 nolu telefon hattı üzerinden ya da faaliyet gösterdiği Som Plaza İbrahim Ağa Sok. No:10 K:3-4 Bostancı/İSTANBUL adresinden ulaşabilirsiniz. Kalitenin ve güler yüzlü hizmetin adresinde buluşalım.

 
Bu haber toplam 1761 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim