• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Plusfly

Plusfly
Bulunduğumuz zaman artık sadece üretimi değil kaliteyi de beraberinde istiyor.

İnsanlar elde etme istedikleri üründen ziyade elde ettiği yola ve ürün kalitesine de dikkat etmeye başladı. Zorlu rekabet ise çıtayı çok daha yukarılara çekti. Artık işlemlerin hatırı sayılır derecede büyük bir kısmı internet üzerinden yapılmaktadır. İnsanlar uçak biletleri içinde artık internet kullanımına yoğunlaşmaya başladı. Gel gelelim bunun için birçok farklı sonuçla karşılaşacak ve içinden en iyisini seçmeniz gerekecek. Hangisi daha ucuz? Hangi site daha güvenilir? Nereden alırsam kampanya olur? Herhangi bir sorun ile karşılaştığımda destek alabilecek miyim? Uçak biletinin yanında diğer işlemler içinde tek bir sayfa olsa olmaz mı? Bütün bu sorulara cevap verebiliriz. Plusfly.com ile birçok işlemi aynı anda, güvenilir ve ekonomik yol ile yapabilirsiniz. Herhangi bir konuda takıldığınızda ise destek için çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz. 

Uçak bileti için en kolay yol!

Plusfly.com ile tüm hava yolu şirketlerini görüntüleyebilirsiniz. Kolay bir kıyaslama yaparak size en uygun fiyat ve saatteki uçak biletini iki adımda satın alabilirsiniz. Yapmanız gereken hava limanlarını ve tarih seçmek, gerisi çok kolay. Ayrıca 3D güvenli ödeme sistemi sayesinde ise kredi kartı güvenliğinizi korumuş olursunuz. Telefonunuza gelen şifre aracılığı ile uçak biletinizi güvenle satın alabilirsiniz. 

Destek!

Herhangi bir konuda sıkıntı mı yaşadınız? Hemen ücretsiz çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. Alanında eğitimli müşteri temsilcilerimiz size gereken her konuda yardımı gösterecektir. Bunun dışında mail yolu ile de bize ulaşabilirsiniz. 

Ek hizmetler!

Biz sadece uçak bileti satışı yapıp devam edelim gibi bir düşünceye sahip değiliz. Sanki kendimiz uçak bileti işlemleri yapıyor gibi sayfamızı düzenliyoruz. Servislerle ilgili bilgileri, hava durumlarını, yolculuk sürelerini, alternatif hava limanı ve yolculuk tiplerini ve daha birçok şeyi araştırarak sizlere sunuyoruz. 

İndirimler & Kampanyalar

Yaptığımız işlerin kalitesini yükseltmek ve siz yolcularımızla daha fazla anı paylaşmak için kampanyalar yapmaktayız. Uçak bileti alana ek indirim kodları, döneme bağlı kampanyalar yapmaktayız. 

Uçak biletinizi almak için en kolay yol Plusfly.com. Yenilenen kaliteli tasarımı ile bilet almanın en kolay halini yaşayın. 

 
Bu haber toplam 2784 defa okunmuştur
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim