• BIST 10082.77
  • Altın 2438.191
  • Dolar 32.4757
  • Euro 34.7263
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Denizyolu Taşımacılığı'nda Dünya Markası

Denizyolu Taşımacılığı'nda Dünya Markası
Fevzi Gandur Lojistik, tüm ithalat ve ihracat sektöründe; çok hızlı, güvenilir, doğru rotalar ve zamanında teslimat hizmetine ihtiyaç duyan müşteriler için geniş acente ağıyla hizmet vermektedir.

 

Daima müşteri memnuniyeti odaklı düşünerek hareket eden firmamız ile deniz veya okyanus bağlantısı olan her yere denizyolu yüklerinizi gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz ve denizyolu taşımacılığı hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Hava, kara, deniz fark etmeksizin hizmet veren Fevzi Gandur, yılların birikimi ile gerçekleştirmiş olduğu tüm lojistik hizmetlerinde uzman kadrosu ile beraber ilerliyor ve hata payını neredeyse sıfıra düşürüyor. Böylece gönderimler esnasında oluşacak olan tüm problemlere karşı önlem alınıyor.

Hizmet Verdiğimiz Alanlar

Denizyolu yüklerini firmamız aracılığıyla göndermek isteyen müşterilerimizin, stratejik iş ortakları olma ilkesiyle yola çıkan Fevzi Gandur Lojistik, denizyolu taşımacılığında en etkili çözüm ortağınızdır.

Lojistik yönetimi bilincinde olan, denizyolu taşımacılığında alanında uzman ekibimiz, göndereceğiniz denizyolu yüklerinizin gönderiminden, teslim edilene kadar olan tüm süreci etkili ve profesyonel bir şekilde yönetir. FEVZİ GANDUR LOJİSTİK olarak, göndereceğiniz yükünüz ister full bir konteyner, isterseniz parsiyel bir yük olsun, sağlam altyapımız ve geniş network ağımız ile tüm denizyolu yüklerinizi dünyadaki herhangi bir adrese hızla ulaştırmak için kusursuz hizmet sağlıyoruz. Göndereceğiniz yükünüz ister taşıması, isterseniz küçük bir koli taşıması olsun, bu alanda sağlam altyapımız ve geniş acente ağımız ile sizlere sunmuş olduğumuz hizmet, değerli ve acil denizyolu yüklerinizi istediğiniz adrese hızlı ulaştırmak için Fevzi Gandur Lojistik olarak kusursuz hizmet sağlıyoruz.

Sürecin başından sonuna kadar en ince ayrıntılarıyla ilgileniyor ve göndereceğiniz yüklerinizin her türlü güvenlik önlemini alıyoruz. Böylelikle özenli bir şekilde gerçekleştirdiğimiz gönderim süreciniz daha sağlıklı bir şekilde sonlanıyor.

Fevzi Gandur Lojistik Hizmetleri Farkı

Denizyolu taşımacılığında en etkili çözüm ortağınız olan Fevzi Gandur Lojistik, güçlü ve geniş yurtdışı acente ağı, denizyolu taşımacılığı alanında profesyonel ekibi ile sizlere bir lojistik firmasından beklediğiniz hizmeti en üst düzeyde sunarak, sektördeki diğer firmalardan hep bir adım önde olmuştur. Deniz kargo yüklerinize sizler kadar önem veriyor, sunduğumuz güvenilir taşıma hizmetlerini eksiksiz yerine getirmekten gurur duyuyoruz.

Lojistik hizmetlerinizin titiz bir şekilde yönetilmesi adına kurduğumuz ağ, başarılı bir şekilde her gün binlerce gönderiyi istenilen yere ulaştırıyor.

Bu haber toplam 1730 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim