• BIST 9852.96
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Power Türk

Power Türk
2002 yılında kurulan Power Türk “Önce Müzik” sloganı ile yola çıkmış ve şu an Türkiye’nin en çok dinlenen radyolarından biri haline gelmiştir.

Gün boyu yayın yapan radyoda en popüler parçaların yanı sıra geçmişten günümüze gelen birçok parçaya yer verilmektedir. Günlük yayın akışı içerisinde sadece müziğe değil konser haberlerine, sanatçıların yeni albümlerine, sanatçılar ile ilgili son bilgileri dinleyicilere sunmaktadır. Sevdiğiniz, takip ettiğiniz sanatçıların en yeni şarkılarını dinleyebileceğiniz gibi sanatçılar hakkında da yeni bilgileri buradan öğrenebilirsiniz.

Kesintisiz Müzik Keyfi Power Türk müzik severlerin her an müzik dinleyebilmelerini sağlamak adına günlük yayın akışı içerisinde haberlere ve programlara fazla yer vermemektedir. Önce müzik sloganın hakkını veren radyo pop müziğinin sevilen parçalarını gün boyu dinleyiciler ile buluşturmaktadır. Bu anlamda da diğer radyolardan bir adım öne geçerek Türkiye’nin en çok sevilen radyolarından biri olma özelliğine sahip olmuştur. Gün içerisinde en yeni parçalara sürekli olarak yer vermeye çalışan Power Türk size günün yorgunluğunu atıp müzik ile keyifli anlar yaşamanıza yardımcı olmaktadır. Akşamları çalınan romantik parçalar eşliğinde sevdikleriniz ile güzel anlar yaşayabileceğiniz gibi hafta sonları çalan eğlenceli ve hareketli parçalar ile de hafta sonunun keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Ruh haliniz ne olursa olsun Power Türk sizler için en özel en popüler parçalara gün boyu yer vererek gününüzün güzel geçmesine yardımcı olmaktadır. Her An Her Yerde Power Türk Türkiye’nin en popüler radyoları arasında yer alan Power Türk radyosunu günün her saatinde her yerden dinleyebilirsiniz. Türkiye’nin her yerinde yayın yapan Power Türk radyo frekansları arasında en çok dinlenen ve en çok aranan radyolar içerisinde yerini almayı başarmıştır. Müzik listelerinde yer alan son zamanların en popüler parçasını çalmaya özen gösteren Power Türk daha çok gençlere hitap eden bir müzik radyosu olsa da hemen hemen her yaştan insan Power Türk dinlemeye devam etmektedir. Site olarak bizde Power Türk dinleyicileri için canlı olarak bu radyoyu dinleme imkanını sizlere sunmaktayız. Sitemiz içerisinde yer alan Power Türk ve Power Fm’e ait diğer radyo kanallarını dinleme imkanı bulabilirsiniz.

Bu haber toplam 2153 defa okunmuştur
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim