• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Bitcoin Alternatifi Paykasa ile sizde kazanın

Bitcoin Alternatifi Paykasa ile sizde kazanın
Son dönemlerde elektronik paraya olan rağbet iyice arttı. Bildiğiniz gibi ilk dönemlerde Bitcoin bilinmiyordu bile.

Daha sonraki yıllarda biraz daha gelişim kaydetti ve İstanbul havalimanında ilk Bitcoin ATM’si kullanıma açıldı. Daha sonraki dönemlerde popüler olmaya başladı ve çok fazla değer kazandı. 1 BTC 8 bin Türk Lirası’na kadar çıktı. Bu da insanların elektronik paraları ile istedikleri yerde alışveriş yapmalarını sağladı. Peki ama siz de Bitcoin’i karmaşık mı buluyorsunuz? O zaman bundan sonra iyi bir alternatif olarak Paykasa kullanabilirsiniz. Daha basit bir kullanım sunan ve istediğiniz gibi hizmet almanıza olanak tanıyan Paykasa sayesinde tüm isteklerinizi yerine getirebileceksiniz.

Paykasa Sayesinde Alışverişler Daha Kolay Hale Geliyor

Daha basit ve daha kolay bir şekilde alışveriş yapmak ister misiniz? O zaman hemen şimdi siz de Paykasa satın al hizmetlerinden faydalanabilmek için burayı ziyaret edeceksiniz. Kesinlikle dilediğiniz gibi burada aradıklarınızın karşılığını bulabilecek ve tam anlamıyla satın alabileceksiniz. Farklı özelliklerden faydalanabilmek için yapmanız gereken tek şey burayı ziyaret etmek olacaktır. Ayrıca burada Paykasa bozdurma işlemi de yapabileceksiniz. Yani kartınızda kalan bakiyeyi TL ya da diğer para birimlerinden banka hesaplarınıza geri alabileceksiniz. Satın aldıktan sonra sizlere 16 basamaktan oluşan bir e-pin verilecektir. Alışverişlerde sadece bu pini yazacak ve tamamlayacaksınız.

Bunu Biliyor Musunuz ?

Paykasa, milyonlarca oyuncuya sahip “ League Of Legends “ oyununda da kullanılması planlanan bir ön ödemeli kart sistemidir. Artık Riot Points(RP)’lerinizi çok basit bir şekilde satın alabileceksiniz.

Güvenli Alışverişin Sırrı Paykasa

Güvenlik için tasarlanmış ve geliştirilmiş olan Paykasa, bundan sonra sizlere herhangi bir problem yaşatmayacaktır. Artık tam anlamıyla kullanım hakkı elde edebileceksiniz. Herhangi bir sanal markette ya da online oyunda deneyebileceksiniz. Para değerinin Euro olduğunu da söylemek gerekir. Fiyatları hesaplanırken güncel kurlar bulunur ve bakiye ile çarpılır. Ardından üzerine çok az bir kar koyulur ve satışa sunulur. Yani Paykasa fiyatları tahmin ettiğinizden de uygundur. Hemen buraya girerek ne demek istediğimizi çok daha iyi anlayabilirsiniz. Bununla birlikte bozum işleminin de mantığı aynıdır. Sadece kartınızdaki bakiye öğrenilecek ve o Euro kuru üzerinden hesaplanacak. Ardından işlem ücreti olarak çok küçük bir rakam alınacak ve sizlere iade edilecektir. Her zaman en kaliteli hizmet diyenlerdenseniz, burası size uygun bir yer olacaktır.

Daha detaylı bilgi almak için “ https://satis.karttr.com “ sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 
Bu haber toplam 1108 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim