• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Balayı Çiftlerinin Değişmez Tercihi Kıbrıs

Balayı Çiftlerinin Değişmez Tercihi Kıbrıs
Evlilik en kutsal müessese olduğu için, yeni evli çiftler balayı tatilleri konusunda seçim yaparken ince eleyip sık dokuyorlar.

Kıbrıs balayı otelleri bu konuda çiftlere detaylı bilgi sağlıyor. Bölgenin coğrafi konumu, yapısı ve yerli ve yabancı turist profili tatilcileri en çok cezbeden konuların başında yer alıyor.

Kıbrıs’ta Tarihsel Bir Yolculuk Yapmak

Kıbrıs balayı fırsatlarına göz gezdirdikten sonra, seçeceğiniz bir turla tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Kıbrıs otelleri sakinliği ve eğlenceyi kusursuz olarak birleştirebiliyor. Ülke tarihimizde de çok büyük bir yere sahip durumda bulunan Kıbrıs, mutlaka ziyaret etmeniz gereken yerler arasında. Kısa bir uçak yolculuğu ile ulaşabileceğiniz başkent Lefkoşa’da bulunan Ercan Havalimanından, balayı otelleri içerisinden seçtiğiniz otele ulaşmanız yolcuğunuzun başlangıcı olacak. Şehirde bulunan Barbarlık Müzesini ziyaret ettiğinizde Kıbrıs Harekatı sürecinde yapılan zulümler karşısında tüylerinizin ürpermesine engel olamayacaksınız. Yine aynı bölgede bulunan merhum Rauf Denktaş’ın anıtı görülmesi gereken yerlerin başında geliyor. Girne Kapısı ve Büyük Han sizleri tarihsel bir yolculuğa davet ediyor. Girne şehrinde bulunan Yavuz Çıkartma Plajı ise tarihe tanıklık etmenize yardımcı oluyor. Ayrıca balayı fırsatları seçenekleri arasından Girne’de bulunan otelleri de tercih edebilirsiniz. Girne şehrinde bulunan St. Hilarion Kalesi, ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği yerlerin arasında bulunuyor. Kale ziyaretçileri çoğunlukla merdivenlerden tırmanarak Kıbrıs’ın muazzam manzarası karşısında mest oluyor. Girne’de bulunan Alagadi Plajı ise kesinlikle görülmesi gereken yerlerden biri. Caretta caretta ve yeşil kaplumbağaların yumurtlama alanı olan plaj sakinlik arayanların dikkatini çekiyor. Ayrıca plajda su sporları ve plaj aktivitelerinin bulunmaması sessiz ve sakin bir tatil arayan balayı çiftlerinin uğrak yerlerinden birisi olmasına neden oluyor.

Kıbrıs’ta En Uygun Balayı Tatili

Kıbrıs’ta uygun bir balayı tatili yapmak isteyen çiftlerin tek yapması gereken balayı fırsatlarını takip etmek. Balayı otelleri genel anlamda lüks ve pahalı olarak düşünülse de sanılanın aksine, her bütçeye hitap eden seçenekler bulmak mümkündür. Kıbrıs balayı paketleri, sezon boyunca yeni evli çiftlerin en uygun şekilde tatillerini planlamalarını sağlıyor. Beş farklı şehirden oluşan ülke, farklı otel seçenekleri ve hizmetlerle kusursuz bir tatil deneyimi sunuyor. Ayrıca bölgeden bölgeye fiyat farklılıkları da görülen Kıbrıs, herkesin hayalini kurduğu tatil seçenekleri ile misafirlerini ağırlıyor.

 
Bu haber toplam 68873 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim