• BIST 9747.45
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Turkcell: Türkiye'nin otomobili için yola çıkıyoruz

Turkcell: Türkiye'nin otomobili için yola çıkıyoruz
Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça, yerli otomobil projesine önemli katkılarının olacağına inandığını belirterek, "Türkiye’nin otomobili için yola çıkıyoruz." ifadelerini kullandı.

​Türkiye'nin yerli ve millî iletişim operatör şirketi Turkcell yerli otomobili üretecek 5'li Ortak Girişim Grubu'nda yerini aldı.

Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça "Yerli otomobil projesine önemli katkılarımızın olacağına inanıyoruz. ‘Kader gayrete aşıktır’ diyor ve Türkiye’nin otomobili için yola çıkıyoruz" dedi.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu da "Yerli ve milli otomobil projesiyle birlikte “Teknolojiyi tüketen değil üreten Türkiye” yolunda önemli bir adım daha atacağız" değerlendirmesinde 

Turkcell: Türkiye’nin otomobili için yola çıkıyoruz

Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça Turkcell'in, önümüzdeki birkaç yıl içinde hizmet vermeye başlayacak olan 5G teknolojisinin hazırlığı içinde olduğuna vurgu yaptı. Akça, "Türkiye'nin otomobili projesini destekleyecek olan, akıllı ulaşım sistemlerinin öncü teknolojilerinin hazırlık çalışmaları da bu kapsamda devam etmektedir. Unutmayalım ki çok değil, bundan 80 sene kadar önce, ülkemizde o dönemki muadilleri ile yarışabilecek düzeyde uçak üretildi. Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, yerli ve milli otomobil yapmak üzere bir araya gelmiş Türkiye'nin önemli şirketleriyiz. Yerli otomobil projesine önemli katkılarımızın olacağına inanıyoruz. 'Kader gayrete aşıktır' diyor ve Türkiye'nin otomobili için yola çıkıyoruz" dedi.

KAAN TERZİOĞLU: "TEKNOLOJİYİ TÜKETEN DEĞİL ÜRETEN TÜRKİYE" YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ise "60 yıllık rüya için imzalar bugün atıldı, yerli ve milli otomobil projesi başladı. Bunu yapacak teknolojimiz, kaynağımız ve insan gücümüz var. Türkiye'nin Turkcell'i olarak Cumhurbaşkanımızın önderliğindeki yerli ve milli otomobil projesine teknoloji desteği vermekten gurur duyuyoruz. Yerli ve milli otomobil projesiyle birlikte "Teknolojiyi tüketen değil üreten Türkiye" yolunda önemli bir adım daha atacağız. Başaracağız!" dedi

Bu haber toplam 3579 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim