• BIST 8978.78
  • Altın 2299.339
  • Dolar 32.3241
  • Euro 35.0678
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Orjinal Elektronik Sigara Likit Nereden Alabilirim? ,

Orjinal Elektronik Sigara Likit Nereden Alabilirim? ,
Şu aralar elektronik sigara kullanıcılarının karşılaştığı en büyük sorunlardan bir tanesi de orjinal elektronik sigara likit çeşitlerinin nereden bulunacağı…

Şu aralar elektronik sigara kullanıcılarının karşılaştığı en büyük sorunlardan bir tanesi de orjinal elektronik sigara likit çeşitlerinin nereden bulunacağı… Bunda, elektronik sigara likit içeriklerinin internetten satışında neredeyse bir patlama olması da büyük bir rol oyunuyor. Özellikle e-sigara kullanımının ülkemizde patladığı 2013 Yılından sonra elektronik sigara likit aromaları ile ilgili tüm toplumda bir farkındalık meydana geldi. Artık “sade likit” ve “premium elektronik sigara likit” gibi ifadeleri kullandığınızda kimse sizi yadırgamıyordu. Nikotin oranları, PG - VG değerleri ve pek çok kavram, tütün kullanmaktan kaçan herkesin sıklıkla kullandıkları ifadeler haline gelmişti.

Elektronik sigara, e-sigara, elektronik nargile ve elektronik sigara likit aromalarıyla ilgili kavramların insanlar arasında yaygınlaşması elbette güzel bir şeydi. Ancak kısa zaman içerisinde sektör kendi sahte cihazlarını ve sahte elektronik sigara likit aroma çeşitlerini doğurmaya başladı. İlk olarak elektronik sigara modellerinde kendisini gösteren bu durum giderek elektronik sigara likit içeriklerini de etkilemeye başladı. Aslında bu doğal bir süreçti. Zira insanların kullandığı hemen her elektronik sigaranın üretildiği yer Çindi. Bu durum, e-sigara cihazlarının sahtelerinin üretilmesinde son derece önemli bir faktördü. Ancak elektronik sigara likiti aromaları için çok daha karmaşık bir denklemden söz etmek mümkün. Çünkü elektronik sigara likiti içerikleri sacece Çin’de üretilmiyor. Bu da elektronik sigara likit çeşitlerinin sahtesini üretmenin çok daha zor olması anlamına geliyor. Tüm bu veriler, tüm bu orjinal - sahte tartışmaları özellikle ülkemizdeki elektronik sigara kullanıcılarının aklına aynı soruyu getiriyor: tamamen orijinal elektronik sigara likit içeriklerine hangi siteden ve ne şekilde ulaşabilirim?

Kullanılan elektronik sigara likit içeriklerinin pek çoğunun yurt dışından geldiğini hepiniz biliyorsunuzdur. Elbette bunda ülkemizde elektronik sigara likit içeriklerinin satışıyla ilgili yasal sınırlamalar son derece büyük bir önem taşıyor. Peki orijinal elektronik sigara likiti aromalarını nereden bulacaksınız? Sitemiz ithallikit.com tam olarak bunun için kuruldu. Kullanımı, arayüzü basit ve kullanışlı olan sitemizden KILO, E-Liquid France, Five Pawns, Dinner Lady, Amazzone, InnovationBG gibi pek çok elektronik sigara kullanıcısının severek kullandığı markalara ait 80 VG - 20 PG ya da 30 PG - 70 VG oranlı premium elektronik sigara likit çeşitleri veya sade likit içerikleri, tütünlü likit aromaları ya da füzyon likit markaları sizi bekliyor. Çeşit çeşit, marka marka ve tamamı orijinal kremalı likit aromaları ve çok daha fazlası sizi ithallikit.com adresinde 0 - 3 - 6 - 9 ve 12 nikotin seçenekleriyle bekliyor. Sitemizdeki elektronik sigara likit içerikleri size yurt dışındaki orijinal ambaslajlarında ulaşırlar. Kutusundan şişesine, aparatlarından lezzetine ve buhar yoğunluğuna kadar tamamı orijinal elektronik sigara likit aromaları için sitemizi tercih edebilirsiniz.

Peki sitemiz ithallikit.com’u değil de başka bir tedarikçiyi elektronik sigara likit içeriği almak için ziyaret ettiğinizde sahte bir e-likit almaktan kendinizi nasıl koruyabilirsiniz? Özellikle orijinal bir e-likit içeriğini alırken nelere dikkat etmelisiniz? Unutmayın özellikle premium elektronik sigara likiti içerikleri, sahteleri piyasada satılan oldukça yaygın ürünlerdir. Elbette likit aromanızı sitemiz ithallikit.com adresinden alıyorsanız, aldığınız e-likit içeriğinin orijinal olup olmadığı konusunda endişelenmenize gerek yok. Ancak başka sitelerde -kandırılmamak için- yapabileceğiniz bazı şeyler var.

Sahte Bir Premium Elektronik Sigara Likiti İçeriğini Tanımak…

Sahte bir elektronik sigara likiti içeriği çeşidini tanımak için yapabileceğiniz ilk şeylerden bir tanesi de istediğiniz elektronik sigara likiti içeriğinin orjinali hakkında olabildiğince bilgi sahibi olmak. Eğer fırsatını bulursanız, sahip olmak istediğiniz elektronik sigara likiti aromasını deneyin ve tadının neye benzediğini hafızanıza kaydedin. Elbette sadece bu tip bir işlem için bile sitemiz ithalliki.com’u ziyaret etmelisiniz. Çünkü bizdeki içeriklerin hepsi orjinaldir.

Aynı durum satın almayı düşündüğünüz e-likit içeriklerinin şişeleri, kutuları için de geçerli. Likit şişeleri ve üzerlerindeki logolar, illustrasyonlar ve diğer unsurlar giderek taklit etmesi daha zor bir hal alıyor. Bu tip e-likit içeriklerinden birisi de şüphesiz Nasty Juice aromaları. Sitemizde orijinal çeşitlerini de bulabileceğiniz bu egzotik elektronik sigara likiti ve çok daha fazlası için sitemizi ziyaret etmeyi kesinlikle ihmal etmeyin.

Bu haber toplam 9817 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim