• BIST 8904.8
  • Altın 2240.205
  • Dolar 32.3363
  • Euro 35.099
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Vodafone'un 'hediye çarkı' uçtan uca yenilendi

Vodafone'un 'hediye çarkı' uçtan uca yenilendi
Vodafone, bireysel müşterilerine her hafta internet ve sürpriz hediyeler kazanma şansı sunduğu “Hediye Çarkı” platformunu yeniledi. Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden erişilen platformda, çeşitli hediyeler sunulacak.

Vodafone, müşterilerini dijital dünyanın benzersiz fırsatlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Vodafone’un, bireysel müşterilerine her hafta internet ve sürpriz hediyeler kazandırmak amacıyla 3 yıl önce hayata geçirdiği “Hediye Çarkı” platformu yenilendi. Müşteri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda uçtan uca yenilenen platformda daha zengin ve çeşitli hediyeler sunulacak. Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden erişilen platformda, 20 GB’a kadar internet, internetten yemeyen İletişim, Video ve Sosyal Pass paketleri ve sevilen markalarda indirimler gibi sürpriz hediyeler dağıtılacak.

Vodafone, “Hediye Çarkı” platformunun yeni dönemine özel düzenlediği büyük çekilişle ise 630 kişiye toplam 3 milyon TL değerinde hediye kazanma şansı sunacak. Katılımın 29 Mart 2020 tarihine kadar süreceği ve diğer operatör kullanıcılarına da açık olacak çekilişle, 5 kişiye BMW 118i otomobil, 25 kişiye Vespa motosiklet, 100 kişiye iPhone 11 akıllı telefon ve 500 kişiye Apple AirPods kablosuz kulaklık hediye edilecek.

“Hediye Çarkı’nın içeriğini tamamen yeniledik”

Vodafone’un yenilenen “Hediye Çarkı” platformunu değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: “Vodafone Türkiye olarak, ana faaliyet alanımız olan telekomünikasyon sektöründe istikrarlı büyümemizi sürdürürken, bir ‘teknoloji iletişimi şirketi’ olma yolunda hızla ilerliyoruz. Her şeyin hızla dijitalleştiği dünyamızda müşterilerimizin dijital yol arkadaşı olmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin yalnızca uçtan uca iletişim ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor; düzenlediğimiz kampanyalarla seyahatten ulaşıma, eğlenceden yeme içmeye kadar pek çok alanda faydalanabilecekleri ayrıcalıklar sunuyoruz. Bu hedefle 3 yıl önce hayata geçirdiğimiz ‘Hediye Çarkı’ platformunu müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda yeniledik. Yeni dönemde müşterilerimize daha fazla internet, seçkin markalarda özel indirimler ve hediye fırsatları sunacağız. Vodafone Yanımda üzerinden erişilen platformumuzun yeni dönemine özel olarak bir hediye çekilişi de düzenliyoruz. Bu çekilişle toplam 3 milyon TL değerinde hediyeler dağıtacağız. ‘Hediye Çarkı’ çekilişinden diğer operatör kullanıcıları da yararlanabilecek. Amacımız, herkese daha iyi bir dijital deneyim yaşatmak. Dijital hayatın yenilik ve avantajlarından yararlanmak isteyenleri ‘Hediye Çarkı’ platformuna bekliyoruz.”

1581409316_enginaksoy__14_.jpg

Hediye Çarkı “kişiye özel” fırsatlarla dönecek

Yeni dönemde “kişiye özel” bir sadakat platformuna dönüşmesi hedeflenen “Hediye Çarkı” platformunda çark çevirme hakkı haftalık olarak yenilenecek. Buna göre, çarkı çeviren her bir müşteriye çok avantajlı hediyeler sunulacak. Yenilenen platformda, saatlik GB’lar kaldırılarak 20 GB’a kadar internet hediye edilecek. Platformda ayrıca, müşterilerin popüler uygulamalarda internetten yemeden kullanabileceği Sosyal Pass, Video Pass ve İletişim Pass paketleri ücretsiz sunulurken, Boyner ve Morhipo gibi seçkin markalardan indirimli alışveriş yapma imkânı da sağlanacak.

Çekiliş herkesin katılımına açık olacak

Yenilenen “Hediye Çarkı” platformundan Vodafone’lu olmayanlar da yararlanabilecek. Diğer operatör kullanıcılarının Vodafone Yanımda uygulamasını indirerek oturum açmaları ve ilgili yerlere ad-soyad bilgilerini girerek çekilişe kayıt olmaları yeterli olacak. Diğer operatör kullanıcılarının çekiliş dönemi boyunca toplam 1 katılım hakkı olacak. Vodafone’lular ise 8 hafta süresince her hafta çarkı çevirdikleri her sefer için 1 yeni çekiliş hakkına sahip olacak.

Bu haber toplam 55752 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim