• BIST 9481.2
  • Altın 2495.998
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.7838
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Radyo Trafik ve AXA Sigorta, trafik haftasında birlikte yola çıkıyor

Radyo Trafik ve AXA Sigorta, trafik haftasında birlikte yola çıkıyor
Türkiye’nin ilk trafik radyosu Radyo Trafik ve Axa Sigorta, Trafik Haftası dolayısıyla birlikte yola çıkıyor. Radyo Trafik canlı yayın aracıyla 6-12 Mayıs tarihleri arasında şehir meydanlarında dinleyicileri ile buluşuyor.

Türkiye’nin ilk trafik radyosu Radyo Trafik ve Axa Sigorta, Trafik Haftası dolayısıyla birlikte yola çıkıyor. Radyo Trafik canlı yayın aracıyla 6-12 Mayıs tarihleri arasında şehir meydanlarında dinleyicileri ile buluşuyor.

Yıllardır trafiğin nabzını tutan, sürücülere yol gösteren Radyo Trafik, Trafik Haftasında Axa Sigorta ile birlikte yola çıkıyor. İstanbul, Bursa, Çanakkale, Ankara ve Edirne’de belirlenen buluşma noktalarına canlı yayın aracı ile uğrayacak Radyo Trafik ekibi, dinleyicileriyle buluşarak trafik eğitimleri verecek, eğlenceli etkinliklerle çocuklarla ailelerini bir araya getirecek.
4 Mayıs’ta Galatasaray Meydanı’nda, 5-6 Mayıs’ta Bursa Kent Meydanı Avm’de, 7-8 Mayıs’ta Çanakkale İskele Meydanı’nda, 9 Mayıs’ta Edirne Saraçlar Caddesi’nde, 11 Mayıs’ta Ankara Armada Avm’de, 12 Mayıs’ta Ankara Next Level Avm’de gerçekleşecek etkinliklerde, özel tasarlanan trafik eğitim parkurunda çocuklara akülü araç kullandırılarak trafikte uyulması gereken kurallar ve trafik işaretlerine dair bilgiler öğretilecek. Yetişkinler için ise özel hazırlanan alkol gözlüğü ile penaltı atışları yaptırılacak ve alköllüyken araç kullanımının tehlikelerine dikkat çekilecek. Oyunların sonunda çocuk katılımcılara boyama kitabı ve süpriz hediyeler verilecek.

DİNLEYİN, ZAMAN KAZANIN!

Türkiye’nin ilk trafik radyosu Radyo Trafik, İstanbul, Ankara ve Marmara Bölgesi’nde yaşayanların gündelik hayatına ilişkin önemli bilgileri zamanında ve tarafsız şekilde aralıksız aktarıyor. Bilgileri doğrudan “yaşayan ve üretenden” doğrudan “kullanan ve faydalanana” aktaran Radyo Trafik, demokrasinin özüne uygun ve yüksek nitelikli yayın anlayışını benimsiyor. Hangi güzergâhlarda trafik ne durumda, nerede kaza, araç arızası var, hangi yollar kapalı, hangi yollar rahat, köprüler, feribotlar ve tünellerdeki son durumu öğrenmek için, “Radyo Trafik’i dinleyin, zaman kazanın. Radyo Trafik, ayrıca 2015’te çıkardığı mobil uygulaması ile Türkiye genelinde yüzbinlerce araç ve gönüllü muhabirden gelen veriler ile oluşturulan anlık ve ayrıntılı yoğunluk haritası veriyor. Tüm işletim sistemleri ile uyumlu olan Radyo Trafik aplikasyonu ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Bu haber toplam 6053 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim