• BIST 8740.24
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Karayollarında çalışmalar devam ediyor

Karayollarında çalışmalar devam ediyor
Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Kızılcahamam- Kahramankazan kavşakları 6-8. kilometrelerdeki köprü üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer yönden (Ankara- İstanbul) iki yönlü izin veriliyor. 

Dalaman-Fethiye yolunun 9-14. kilometrelerindeki Göcek Tüneli'nin sağ tüpünde (gidiş şeridi) bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle ulaşım tünelin geliş şeridinden (sol tüp) iki yönlü gerçekleştiriliyor. 

Eskişehir-Ankara il sınırı-Polatlı yolunun 3-9. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle Sivrihisar-Polatlı istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer yönden (Polatlı-Sivrihisar) gidiş-geliş olarak sağlanıyor. 

TEM Otoyolu'nun Samandıra-Sultanbeyli kavşakları kesiminde 200 metrelik bölümde araç üst geçidi orta ayak imalatı çalışması yürütülüyor. Bu nedenle otoyolun kuzey (Ankara-İstanbul) ve güney (İstanbul-Ankara) yönlerinde sol şeritler ulaşıma kapatıldı. Bu kesimde trafik akışı her iki yönde 2'şer şeritten devam ediyor. 

İyidere-Rize-Ardeşen yolunun 36. kilometresindeki Çayeli Kaptanpaşa Kavşağı, 40-41. kilometrelerindeki Çayeli Hüsrev Kavşağı viyadük geçişi ve 56-57. kilometresindeki Pazar Tüneli çıkışı-Kız Kalesi mevkisinde yapılacak ışıklı sinyalizasyon tesisi montaj çalışmaları nedeniyle 17 Temmuz'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Van-Tatvan yolunun 0-3. kilometresindeki Kuskunkıran Tüneli'nde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım Kuskunkıran Geçidi dağ yolundan sağlanıyor. 

Bu haber toplam 8371 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim