• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Kuzey Marmara Otoyolu Sabiha Gökçen’i yakınlaştırıyor

Kuzey Marmara Otoyolu Sabiha Gökçen’i yakınlaştırıyor
Kuzey Marmara Otoyolu, Sabiha Gökçen Havalimanı’nı İstanbul ve çevre illere ulaşımını yakınlaştırıyor.

İstanbul’un şehir havalimanı olan Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na ulaşım her geçen gün kolaylaşıyor. Konumu gereği İstanbul şehrinin içinde bulunan Sabiha Gökçen, Kuzey Marmara otoyolu sayesinde çevre iller ile bağlantısı yakınlaşıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Kuzey Marmara Otoyolu, D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu ile ulaşılıyor. Özel araçları ile gelmek isteyen yolcular Başakşehir’den Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü kullanarak Kuzey Marmara Otoyolu üzerinden 55 dakikada Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşabiliyorlar. Öte yandan Kadıköy’den Kadıköy’den TEM Otoyolu’nu kullanarak 35 dakikada Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşabiliyorlar. Taksim’den ise yine Kuzey Marmara Otoyolu Paşaköy mevkiinden 50 dakikada havalimanına ulaşabiliyorlar.

TEM Otoyolu üzerinden İstanbul’dan Ankara istikametine giderken Kurtköy-Harmandere-Sabiha Gökçen çıkışında girerek 2 km sonra, Ankara’dan İstanbul istikametine giderken, Kurtköy- Sabiha Gökçen çıkışından girerek 4 km sonra havalimanına ulaşılabiliyor. D-100 Karayolundan ise İstanbul’dan Ankara istikametine giderken Kaynarca Tersanesi çıkışından Sabiha Gökçen Havalimanı’na 7 km de gidilirken, Ankara’dan İstanbul istikametine giderken Tuzla Köprüsü’nden sonra Sabiha Gökçen havalimanına yine 7 km de ulaşılabiliyor.

Sabiha Gökçen'e toplu taşıma il ulaşım

Sabiha Gökçen Havalimanı’na özel araçların dışında toplu taşıma ile de ulaşılabiliyor. Belediye Otobüsü, taksi, deniz otobüsü, raylı ulaşım ile de ulaşılabiliyor. Belediye otobüsleri ile 4.Levent, Bostancı, Kadıköy, Uzunçayır Metrobüs, Pendik YHT, İzmir ve Bursa’ya ulaşım imkânı bulunuyor. Deniz Otobüsü ile Pendik Deniz Otobüsü İskelesi’ne gelindikten sonra belediye otobüsleri ile 15 dakikada ulaşım sağlanabiliyor.

 

Bu haber toplam 2073 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim