RODER’in yeni genel müdürü Hüseyin Kıyak
Roder Cumhur Atılgan’ın genel müdürlük görevinden ayrılması ile boş kalan koltuğa 2002’den bu yana Atılgan’ın yardımcılığını yürüten Hüseyin Kıyak atandı.
RODER’de Cumhur Atılgan’ın halefi 2002 yılından bu yana yardımcılığını yürüten Hüseyin Kıyak oldu. RODER Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Çobanoğlu imzası ile yapılan duyuruda; “Derneğimizin Genel Müdürlük görevine 2002 yılından bu yana Genel Müdür Yardımcılığını yürüten Hüseyin Kıyak atanmıştır.Sektörümüze hayırlı olmasını diler, kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.” denildi.
RODER Genel Müdürü olarak ilk açıklamasını Taşımacılar.Com’a yapan çiçeği burnunda Genel Müdür Hüseyin Kıyak çok zor bir görevi devraldığının farkında olduğunu söyledi.
Kıyak; “Özellikle Cumhur Atılgan’dan sonra bu göreve gelmek daha da zor. Ancak hali hazırda sektör derneklerindeki 16. yılımdayım. Bana güvenenleri utandırmayacağım. Takdir edilmek büyük bir gurur kaynağı.” diye konuştu.
Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.
İSTANBULHABER AJANSI




























