• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

İnegöl'ün ulaşım sorunu çözülecek mi?

İnegöl'ün ulaşım sorunu çözülecek mi?
BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, beraberinde İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Ayçiçek ve İNULAŞ yönetimi ile birlikte İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Bursa Ulaşım Toplu Taşıma İşletmeciliği (BURULAŞ) Genel Müdürü Levent Fidansoy, beraberinde İnegöl Ulaşım A.Ş. (İNULAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Ayçiçek ve İNULAŞ yönetimi ile birlikte İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette İnegöl’de yaşanılan sıkıntılar ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduklarını belirten Aktaş; “İnegöl’ümüz hızla gelişiyor ve büyüyor. 242 bin nüfusuyla, artık köyleri ile köy gibi değil de, mahalle gibi entegre olmaya çalışan bir İnegöl var. Takdir edersiniz ki yeni yasa ile ulaşım tamamıyla Büyükşehir’e dolayısıyla Burulaş’a devir oldu. Konu ile alakalı sıkıntılar var. Kamuoyunda gündeme getirilen konular var. Nihayetinde bunları tek tek değerlendirdik ve bu konudaki istek ve şikâyetleri, talep ve beklentileri BURULAŞ Genel Müdürümüz Levent Fidansoy ilettik” dedi.

Yarından itibaren BURULAŞ ekiplerinin çalışmalara başlayacaklarını belirten Aktaş; “İNULAŞ Başkanı ve yönetimi de konu ile alakalı görüş ve önerilerini burada aktardılar. İnşallah Akhisar, Alanyurt, Mesudiye Mahallesinden ve diğer tüm mahallelerden de ulaşımımızı daha sağlıklı bir hale getirebilmek için gayret içerisinde olacağız. Tabii İnegöl, diğer ilçelerimize göre potansiyeli daha büyük, taşıma ile alakalı sorunları ve sıkıntıları daha çok olan bir yer. Atılacak adımlar ile bu sıkıntı ve sorunlar minimize edilip, ortadan kaldırılır. İnegöl, insanına vaat ettiğimiz sağlıklı ulaşım zeminini hazırlamış olacağız” dedi.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy ise; “Bugün Sayın Başkanımızı ziyaret ederek eksik ve aksaklıklar noktasında istişarede bulunduk. Mevcut durum ve yapılması gerekenlerle ilgili notlarımızı aldık. En kısa zamanda yaşanan olumsuzluklara çözüm üretmek noktasında çalışmalarımız başlayacak” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 6929 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim