• BIST 9068.98
  • Altın 2324.567
  • Dolar 32.3719
  • Euro 34.9559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Havaş, Bodrum-Milas Havalimanı’ndan Didim seferlerine başladı

Havaş, Bodrum-Milas Havalimanı’ndan Didim seferlerine başladı
Türkiye’nin köklü kurumlarından Havaş, Bodrum-Milas Havalimanı’ndan şehir merkezine gerçekleştirdiği yolcu taşımacılığı hizmetine Didim hattını da ekledi. Havaş’ın Bodrum-Milas Havalimanı – Didim otobüs seferleri her gün karşılıklı olarak gerçekleştirilec

Şehir merkezleri ile havalimanları arasında otobüs hizmeti veren Havaş, Bodrum-Milas Havalimanı’ndan şehir merkezine sürdürdüğü yolcu taşımacılığı hizmetine Didim hattını da ekleyerek yolculara yeni güzergahında hizmet vermeye başladı.

Yaz sezonu sonuna kadar devam edecek Bodrum-Milas Havalimanı ile Didim arasındaki karşılıklı otobüs seferleri, yolcu konforunun üst düzeyde sağlandığı Midibus araçlarla gerçekleştiriliyor.

Havaş Genel Müdürü Kürşad Koçak, ‘Havaş olarak, Türkiye’nin 19 ilindeki çok sayıda güzergahta yolcu taşımacılığı hizmetimizle faaliyetlerimizi sürdürerek yeni açtığımız hatlarla hizmetimizi daha fazla yolcuya ulaştırmaya devam ediyoruz.

Bodrum-Milas Havalimanı ile şehir merkezi arasındaki hattımızla 1997’den beri yolculara konforlu ve kaliteli hizmet sunuyoruz. Bodrum-Milas Havalimanı – Didim arasında da yaz sezonu süresince başlattığımız günde 14 karşılıklı sefer ile ülkemizin turizm potansiyeli açısından en önemli kentlerinden olan Bodrum’un yanı sıra Didim’e de yerli ve yabancı turistlerin ulaşım sorununu ortadan kaldırarak önemli bir ihtiyacı karşılayacağımıza inanıyorum. Tüm yolcularımıza hayırlı olsun’’ dedi.

Havaş’ın Bodrum-Milas Havalimanı ile Didim arasında sezon sonuna kadar gerçekeleştireceği seferler, Havalimanı – Didim – Havalimanı olarak her gün karşılıklı 14 sefer halinde düzenleniyor.

Yolcu konforuna yönelik tasarlanan 30 kişi kapasiteli Midibus araçlarla sürdürülen seferler kapsamında, oluşacak talebe göre araçların sayılarının artırılması planlanıyor. T

oplam 19 istasyonda yolcu taşımacılığı hizmeti sunan Havaş, Bodrum-Milas Havalimanı – Didim hattı ile birlikte hizmet ağına 31’inci güzergahını ekledi.

bodrum-didim.jpg

Bu haber toplam 10462 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim