• BIST 9086.27
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

İETT’ye dünya çapında üç ödül birden!

İETT’ye dünya çapında üç ödül birden!
Kanada’nın Toronto şehrinde düzenlenen The Stevie Awards 2015 (Uluslararası İş Ödülleri) sahipleri belli oldu.

Dünyanın en prestijli ödülleri arasında yer alan ödüller için 60’tan fazla ülkeden 3 bin 700’den fazla kurum ve yönetici yarıştı. Dünya çapındaki organizasyonda yarışan kurumlar; pazarlama, insan kaynakları, müşteri hizmetleri, halkla ilişkiler gibi pek çok kategoride değerlendirildi. Ödül alacak kurum ve yöneticilerin belirlenmesi için 200’den fazla dünya çapındaki yönetici değerlendirme için çalıştı. Değerlendirmeler sonucunda ulaşım kategorisinde yılın İnsan Kaynakları Bronz Ödülü İETT’ye verildi.

EN İYİ TAŞIMA SİSTEMİ İETT’NİN

Uluslararası Kara Taşımacılığı Birliği’nin (IRU) ''Akıllı Taşıma Ödülleri” Brüksel'deki dünyanın en büyük otobüs fuarı olan Busworld Fuarı’nda verildi. Ödül töreninde En İyi Otobüs Taşımacılığı Ödülünü (Bus Excellency Award) İETT aldı.

İETT, IRU’ya üye olan diğer dünya genelindeki şehirlere de benzer projelerin uygulanması için destek vermeye başladı.

Otobüs, minibüs, taksi ve kamyon işletmecilerini bir araya getiren IRU, 1948'de kuruldu ve 100'den fazla ülkede üyeleri ve faaliyetleri bulunuyor.

AVRUPA’NIN DA MÜKEMMELİ…

Geçtiğimiz yıl EFQM Ödüllerinin Türkiye Mükemmellerini seçtiği törende Türkiye Mükemmellik Ödülü’nü alan İETT, Brüksel’de gerçekleşen Avrupa Mükemmellik Ödüllerinde finale kaldı. Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (European Foundation for Quality Management - EFQM) tarafından yürütülen 2015 EFQM Avrupa Mükemmellik Ödülü 9 ana ve 32 alt kriterle yapılan değerlendirmelerden oluşuyor.

Finalistlik ödülünü alan İETT Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “EFQM ile İstanbul kara taşımacılığı mükemmel bir standarda kavuştu. Avrupa’nın en genç otobüs filosuyla, yolculara yakın duruşuyla, çevre ve sosyal alanda yaptığı çalışmalarla, akıllı ulaşım teknolojileriyle, belgelendirilmiş 12 yönetim sistem standardı ile 7 gün 24 saat çalışan yetkin personelimizle yolumuza devam ediyoruz” denildi.

Bu haber toplam 8958 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim