• BIST 9530.47
  • Altın 2477.378
  • Dolar 32.4431
  • Euro 34.6501
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

DKV, Slovenya’da “kullan-öde” sistemine geçti

DKV, Slovenya’da “kullan-öde” sistemine geçti
DKV Euro Service, Slovenya otoyollarındaki hizmetlerine 3.5 ton üzeri tüm araçlarda “kullan-öde” sistemini de dahil etti. Yeni hizmet araca monteli ünitelerin dolumu için şoförlerin araçtan inerek, ödeme yapmak üzere yolda zaman kaybetmesini önlüyor.

Avrupa’da 42 ülkedeki 54 bin 700 kabul noktası ile otoyol ve akaryakıt kartları pazar lideri DKV Euro Service, Slovenya otoyollarında 3.5 tonun üzerindeki tüm araçlarda kullanılmakta olan “peşin ödemeli” karta ilave olarak hizmeti satın aldıktan sonra ödemeye izin veren “kullan-öde” tipi sistemi de hizmet yelpazesine dahil etti. Bu yeni hizmet sayesinde araca monteli ünitelerin dolumu için şoförlerin araçtan inerek, ödeme yapmak üzere yolda zaman kaybetmesi gerekmeyecek.

Kullandıktan sonra ödeme sistemi, hem araca monteli üniteler ile hem de elektronik çipli kartlar ile birlikte kullanılabilecek. Araca monteli halde peşin ödemeli cihazı bulunan araçlar, Slovenya’da herhangi bir DARS ödeme noktasına veya Ljubljana’daki Kullanıcı Ödeme Merkezi’ne başvurarak, DKV kartlarını gösterip cihazlarını “kullan-öde” ile değiştirebilecekler. “Peşin ödemeli” sistemle önceden yapmış oldukları ödeme tutarları “kullan-öde” sistemine aktarılacak.

Lojistik sektöründe aracın hareket halinde geçirdiği zamanın karlılık açısından önemli bir parametre olduğuna dikkat çeken DKV Euro Service Türkiye Satış Müdürü Deniz Çokcoş Sezer, “Slovenya’daki “kullan-öde” sistemi hem şoförler için pratik, hem de şirketler için avantajlı bir uygulama. DKV olarak hedefimiz müşterilerimizin kendi işlerine odaklanmalarını sağlayarak operasyonel verimliliklerini artırmak. DKV olarak biz operasyonel işlem yükünü müşterimizin sırtından kendi üzerimize alarak, onlara hem nakit akışında avantaj sağlıyor, hem de önemli bir iş yükünü üzerlerinden almış oluyoruz” dedi.

DKV Euro Service, DKV Kart ile Avrupa’nın her yerinde, farklı yakıt markalarının satıldığı en geniş ve en yaygın dolum istasyon ağına sahip. Belçika otoyollarında 1 Nisan 2016 itibariyle yürürlüğe girecek yeni otoyol ödeme sistemini de faturalamaya başlayacak olan DKV, nakitsiz hizmetten, otoyol geçiş ücretlerine ve vergi iadesi ödemelerine uzanan geniş bir yelpazede maliyet optimizasyonu ve filo yönetim hizmeti sunuyor. 

Bu haber toplam 2897 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim