• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Mudanya Köprülü Kavşağı inşaatı Bursa’da toplu ulaşımı ve trafiği aşırı yoğunlaştırdı

Mudanya Köprülü Kavşağı inşaatı Bursa’da toplu ulaşımı ve trafiği aşırı yoğunlaştırdı
Bursa’da Mudanya Köprülü Kavşağı inşaatı yapım çalışmaları sebebiyle trafiğin yan yollardan verilmeye başlanması ulaşımı kilitledi.

Bursa’da günlerdir ister otomobiliyle seyahat etsin isterse de toplu ulaşımı kullansın, dışarıya çıkmak zorunda kalan neredeyse herkes büyük bir çileyle karşı karşıya kalıyor.

Mudanya Köprülü Kavşağı inşaatı yapım çalışmaları sebebiyle trafiğin yan yollardan verilmeye başlanması ulaşımı kilitledi. Otomobilleriyle trafiğe çıkan vatandaşlar saatlerce yolda kalıyor. Alternatif olarak Bursalılara sunulan güzergahlarda da ilerlemek çok ama çok zor.

Bursa’da etkili olan Afrika sıcaklarının etkisiyle termometrelerin 38 derecenin de üzerine çıkması trafikte vatandaşların sinirlerini daha da geriyor.

Bursaray’ı kullanmak zorunda kalanların da ulaşım eziyetini çekmediklerini söylemek güç.

Balık istifi yolculuğun bir klasik halini aldığı Bursaray’da köprülü kavşak çalışmaları sebebiyle araçları yerine metroyu kullanmak isteyenler ekstra bir yoğunluk oluşturdu.

Bursada Bugün muhabirine “Vagonlarda nefes almakta bile zorlanıyoruz”, ifadelerini kullanan vatandaşlardan bazıları, “İnşaat çalışmalarında yaşanacak yoğunluk sebebiyle vatandaşlarımızın toplu taşımaları kullanmalarını istiyoruz” açıklamasını yapan BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy’u Bursaray’da seyahat etmeye davet etti.

Bursalılar, trafik çilesinin sebebi olarak alternatif yolları kullanmadıklarını öne sürdüğü sürücüleri suçlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye de bir hayli tepkili.

Vatandaşlar, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada Bursaray’ı boykot kampanyası da başlatmıştı.

Bu haber toplam 3277 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim