• BIST 9142.4
  • Altın 2325.163
  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9661
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Kapatılan D-100 karayoluna alternatif yol açıldı

Kapatılan D-100 karayoluna alternatif yol açıldı
Bolu Belediyesince, 2. Komando Tugay Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığının bulunduğu alanda önlem amaçlı kapatılan D-100 karayoluna alternatif yol ulaşıma açıldı.

FETÖ'nün askeri darbe girişimi kapsamında Bolu Belediyesince, 2. Komando Tugay Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığının bulunduğu alanda önlem amaçlı kapatılan D-100 karayoluna alternatif yol ulaşıma açıldı.

FETÖ'nün Ankara ve İstanbul'daki askeri darbe girişimi dolayısıyla söz konusu karayolu, iş makineleriyle kapatılmıştı. Kapatılan D-100 Karayolu'nun Sanayi Sitesi mevkisinden Kuruçay mevkisine kadar alternatif bağlantı yolu yapıldı.

Trafik ve karayolları ekiplerinin sabah saatlerinde tamamlanan çalışmaların ardından ulaşıma kapalı olan D-100 Karayolu'nun Sanayi Sitesi - Kuruçay mevkisi arası ulaşıma açıldı

Öte yandan yola çekilen iş makineleriyle halen ulaşıma kapalı olan D-100 Karayolu'nun 2. Komando Tugay ve Jandarma Komutanlığı dolayında Bolu Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler sürekli olarak görev yapıyor.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, valilik ve emniyet müdürlüğü ile koordineli olarak çalışma yaptıklarını belirterek, "Bu çalışma kapsamında gerekli önlemler alınmıştı. Durum normale döndükçe bizler de vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. İş makineleri ile kapatılan D-100 Karayolu'nun Ankara istikametinde alternatif yol yaptık ve güzergahtaki araçları buraya yönlendirdik." dedi.

Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve hükumetin açıklamalarını yakından takip ettiklerini anlatan Yılmaz, "Durum tamamen normale döndüğünde de yolun diğer yollarda bulunan iş makinelerini kaldırarak, yolları ulaşıma açacağız." diye konuştu.

Bu haber toplam 3689 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim