• BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

İETT'den 'Temiz otobüs, mutlu yolculuk' kampanyası

İETT'den 'Temiz otobüs, mutlu yolculuk' kampanyası
ETT Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hasan Özçelik, toplu taşıma araçlarının temiz kullanılması için slogan çalışması yapan İcadiye İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti.

İETT Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hasan Özçelik, toplu taşıma araçlarının temiz kullanılması için slogan çalışması yapan İcadiye İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın da kutlandığı törende, Dr. Hasan Özçelik, çocuklara toplu ulaşımı kullanmanın hava kirliliğini önleyerek çevreye sağladığı katkıyı anlattı.

Öğrencilerin hazırladığı; ‘Temiz otobüs, mutlu yolculuk’ ve ‘Araçları temiz tut, sağlığına zarar verme’ gibi sloganlarla süslenen araçlar okul bahçesinde sergilendi. İETT Genel Müdürü Arif Emecen’i temsilen ziyareti gerçekleştiren Dr. Hasan Özçelik, öğrencilere toplu ulaşım kültürü konusundaki duyarlılıkları nedeniyle teşekkür etti. Okul bahçesine getirilen nostaljik otobüs Tosun ve Bilim Hattı araçları, çocukların hazırladığı sloganlarla donatıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın da kutlandığı törende, öğrenciler, kendi hazırladıkları sloganların sergilendiği araçlarda keyifli vakit geçirdi. İETT Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hasan Özçelik, çocuklara yaptığı konuşmada, toplu ulaşımı kullanmanın hava kirliliğini önleyerek çevreye sağladığı katkıyı vurguladı.

İETT’nin araçların temizliğine büyük önem verdiğinin altını çizen Dr. Hasan Özçelik, “Çocuklarımızın gösterdiği hassasiyet beni duygulandırdı. Temizliğe ve araçları korumaya yönelik verdikleri mesajlar çok önemli, çok değerli. İETT olarak her gün 4,2 milyon kişiyi araçlarımızda ağırlıyoruz ve gün sonunda bütün araçlarımız dezenfekte ediliyor. Toplu ulaşım kullanma alışkanlığının çocukluk yaşlarından itibaren gelişmesine son derece önem veriyoruz. Bugün görüyorum ki; çocuklarımız, bütün bunların farkında ve temiz ve bakımlı araçlarla yolculuğun mutlulukla ilişkisini kurabiliyorlar. Bu konuda büyüklerine mesaj veriyorlar. Onları tebrik ediyorum” diye konuştu. Daha sağlıklı bir dünya için toplu ulaşım Daha sağlıklı bir dünya için toplu ulaşımın kullanılmasının gerektiğini söyleyen Dr. Hasan Özçelik,, sözlerine şöyle devam etti: “İstanbul’da toplu ulaşım hizmetinin, en uygun fiyatlarla sunulması için denetim ve yönetim işlerini de biz üstleniyoruz. Siz değerli öğrencilerimizin indirim kartlarını biz hazırlıyor ve toplu ulaşım hizmetinden daha ucuza yararlanmanız için elimizden geleni yapıyoruz. Bütün bu hizmetlerin kalitesini yükseltmek için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Kadir Topbaş’ın liderliğinde çok çalışıyoruz. İstanbullulara, yani sizlere, ailelerinize sunduğumuz toplu ulaşım hizmetinin kalitesinde araçlarımızın temizliği ve bakımı elbette en önemli konuların başında geliyor.”

İETT araçları gece saat 04.00’a kadar temizleniyor İstanbullulara hijyenik, konforlu ve güvenli toplu ulaşım hizmeti sunmayı ana görevi olarak belirlemiş olan İETT, her gün rutin olarak araçlarda yapılan iç ve dış temizlik işlemlerini en geç sabaha karşı saat 04.00’te bitiriyor ve araçlar tertemiz bir şekilde sabah servisine hazır hale getiriliyor.

Bu haber toplam 4127 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim