• BIST 9079.97
  • Altın 2324.743
  • Dolar 32.3404
  • Euro 34.913
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Havaş, Ankara'daki otobüs seferlerine yeniden başladı

Havaş, Ankara'daki otobüs seferlerine yeniden başladı
Havaş, Esenboğa Havalimanı ve AŞTİ hattında günde ortalama 70 ring sefer olarak hizmet verecek.

Havalimanları ile şehir merkezleri arasında yolcu taşımacılığı hizmeti sunan Havaş, Ankara'da Esenboğa Havalimanı ve AŞTİ hattında yeniden hizmet sunmaya başladı.

Havaş'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, Ankara Esenboğa Havalimanı ile şehir merkezi arasında yolcu taşımacılığı seferlerini yeniden başlattı.

Esenboğa Havalimanı-AŞTİ hattında günde ortalama 70 ring sefer olarak hizmet verecek Havaş, yolculara her 25 dakikada bir havalimanı ve AŞTİ'ye ulaşım imkanı sunacak.

Havaş'ın seferlerine başlamasının ilk günü kapsamında Ankara yolcularına bedelsiz hizmet sunuldu. Esenboğa Havalimanı ile AŞTİ güzergahında haftanın her günü karşılıklı olarak gerçekleştirilen seferlerde ilk etapta toplam 15 araçla hizmet verilecek.

Türkiye'de toplam 19 havalimanında yolcu taşımacılığı hizmeti bulunan Havaş, Esenboğa Havalimanı-AŞTİ hattı ile hizmet ağına 37'inci güzergahını ekledi.

Havaş Genel Müdürü Kürşad Koçak, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Ankara'daki yolcu taşımacılığı faaliyetlerine yeniden başlayarak hizmetlerine kaldıkları yerden devam ettiklerini belirtti.

Ankara'da 1982 yılından beri sundukları hizmete son dönemde 10 ve 7 ay süreyle iki kere zorunlu olarak ara verdiklerini aktaran Koçak, "Yeniden başlayan seferlerimizle birlikte Başkent yolcularından son derece olumlu geri bildirimler alıyoruz. Esenboğa Havalimanı ile AŞTİ hattına ilerleyen dönemlerde eklenecek yeni güzergahlarla, Ankara'nın farklı bölgelerindeki yolcularımıza da ulaşmayı hedefliyoruz. Seferlerimizin Ankara'ya hayırlı olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 6151 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim