• BIST 8990.9
  • Altın 2299.643
  • Dolar 32.3233
  • Euro 35.0607
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

10. Motobike İstanbul bir kez daha sektörün buluşma noktası oldu

10. Motobike İstanbul bir kez daha sektörün buluşma noktası oldu
Messe Frankfurt Istanbul tarafından organize edilen ve Aytemiz ana sponsorluğunda gerçekleşen motosiklet ve bisiklet sektörünün bölgedeki en kapsamlı etkinliği “Motobike Istanbul” İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşti.

 

Bu yıl 10. kez kapılarını açan Motobike Istanbul her zamankinden çok daha renkli ve heyecanlı geçti. 17.000 metre karede düzenlenen fuar 140 katılımcı, 260 marka ve 100.000’in üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Ziyaretçiler motosiklet markalarının yeni modellerini yakından görme fırsatı yakalarken dört gün boyunca fuar alanında kendileri için düzenlenen aktivitelerle keyifli vakit geçirdiler. 

Fuarın Ana Sponsoru Aytemiz Ziyaretçilerin Kalbini Kazandı

Güvenli ve konforlu akaryakıt alışverişi imkanı sağlayan “Motorcu dostu istasyon” projesi ile motosiklet kullanıcılarının kalbini kazanan Aytemiz, 2018 yılında hayata hayata geçireceği sabit ve gezici eğitim programı içerikli sosyal sorumluluk projesini fuarda tanıttı. Fuarda motorcu dostu özel bir alan oluşturan Aytemiz, ayrıca standında hazırladığı eğlenceli simülatör aktivitesi ile ziyaretçilerini ağırladı. 

MOTED’in “Biz Trafikte de Aileyiz” Projesi Ses Getirdi

Trafik kültürüne, dayanışmanın esas olduğu yeni bir perspektif kazandırmayı amaçlayan Motosiklet Endüstrisi Derneği MOTED’in yeni sosyal sorumluluk projesi “Biz Trafikte de Aileyiz” fuarda başarıyla tanıtıldı. MOTED’in bu yeni projesi ile sürücülerin birbirine saygılı davranmasının özendirilmesi amaçlanıyor. Motosiklet algısının olumlu yönde değişimi, trafik bilincinin toplumun tüm kesimlerinde oluşturulması ve motosiklet kullanımının artması için büyük öneme sahip bu proje ile ilgili çalışmaların önümüzdeki günlerde devam edeceği açıklandı.

“Motobike Academy” Dopdolu İçeriği İle Beğeni Topladı

Etkinlik, seminer ve atölye çalışmaları ile “Motobike Academy” bu yıl yine dopdolu geçti. Dört gün boyunca motosiklet ve bisiklet sektöründen önemli konuklar Yigit Top’un moderatörlüğünde ziyaretçilerle buluştu. “Altın Elbiseli Adam” Barkın Bayoğlu’nu anma programları, Motobike Academy kapsamında büyük katılımla gerçekleşti. 

Dış alandaki gösteri alanında, KTM sponsorluğunda Rok Bagoros ve Birkan Polat motosiklet şovları ile ziyaretçilerin ilgisini canlı tuttu. Rok Bagaros ve Birkan Polat her gösteri sonrasında imza dağıtırken ayrıca Motobike Academy kapsamında seminer düzenledi ve hayranları ile bir araya geldi. 

Özel yapım ya da kişiselleştirilmiş motosiklet ve bisikletlerin sergilendiği “custom” alanı meraklılarını ağırladı. Kişiselleştirilmiş motosiklet ve bisikletlere ilgi duyan ziyareçiler bu yıl da yoğun ilgi gösterdiler.

Motobike Istanbul’dan Ziyaretçilere Büyük Hediyeler

Motobike Istanbul’un geleneksel hediye çekilişi devam ediyor. 1 Mart günü 23:59’a kadar devam edecek çekilişe Biletix’ten alınan fuar bileti üzerindeki kod ile www.motobikeistanbulcekilis.com sitesi üzerinden katılım sağlanabilecek. Çekilişe katılanlar 1 adet Ducati Multistrada 950, 1 adet BMW G310R, 1 adet KTM Duke 250, 3 adet Harley Davidson Deri Ceket, 3 adet Tekno Takip Motosiklet Takip Cihazı, 3 adet 500 TL hediye puan değerinde Aytemiz kart kazanma şansı yakalayacak. 

Kazananlar 2 Nisan 2018 Pazartesi günü Sözcü gazetesi ve Motobike Istanbul’un resmi facebook ve instagram hesaplarından ilan edilecek. 

Aytemiz ana sponsorluğunda, Motul ve Quick Sigorta sponsorluğu ile düzenlenen 10. Motobike Istanbul, 2019 senesinde 11. kez 21-24 Şubat tarihlerinde Messe Frankfurt Istanbul tarafından organize edilecek. 

motobike1.jpgmotobike2.jpgmotobike3.jpgmotobike4.jpg

Bu haber toplam 4150 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim