• BIST 9078.43
  • Altın 4023.404
  • Dolar 38.5199
  • Euro 43.7238
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 13 °C

İDO'dan "Ro Ro seferleri için liman yapımı onaylandı" haberine yalanlama

İDO'dan "Ro Ro seferleri için liman yapımı onaylandı" haberine yalanlama
İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO), bazı basın yayın organlarında yayınlanan "Ro Ro Seferleri İçin Liman Yapımı Onaylandı" haberinin İDO'yla hiçbir ilgisinin bulunmadığını bildirdi.

İDO'dan yapılan açıklamada, "8 Ocak 2016 Cuma günü öğlen saatlerinden itibaren bazı internet sitelerinde yayınlanmaya başlayan ve hızla yayılan "Ro Ro Seferleri İçin Liman Yapımı Onaylandı" başlıklı haberlerde, İDO'nun da adı anılarak, Ambarlı-Topçular hattında gerçekleşen Ro Ro seferlerine dönük olarak, "Yalova ili, Çiftlikköy ilçesi, Taşköprü beldesinde Ro Ro gemilerinin yanaşacağı iskele için gerekli onayların tamamlandığı", "plan değişikliğinin yapıldığı" türünden asılsız ifadeler yer almaktadır. Bu haberlerin İDO'yla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. İDO'nun zaten faal durumdaki Topçular iskelesinde gerekli izin ve onayları mevcuttur. Bu bölgede başka bir iskele ve izin için herhangi bir başvurusu da bulunmamaktadır" denildi.

Açıklamada, "Konuyla ilgili olarak, söz konusu haberlerde de adı geçen Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden telefonla edindiğimiz bilgiye göre, habere konu gelişme İDO'yla değil, başka bir lojistik firmasıyla, onların yaptığı liman başvurusuyla ve henüz başlangıç aşamasında olan işlemleriyle ilgilidir" ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 2793 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim