• BIST 8906.5
  • Altın 2239.313
  • Dolar 32.3406
  • Euro 35.1207
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Yüzde 1’i toplumsal faydaya gidiyor

Yüzde 1’i toplumsal faydaya gidiyor
Gelirlerinin yüzde 1’ini toplumsal fayda projelerine ayıran Turkcell, yürüttüğü toplumsal fayda projelerini çatısı altında toplayacak Turkcell Vakfı’nın, ilk Mütevelli Heyeti toplantısını gerçekleştirdi.

Faaliyetlerine başlayan Turkcell Vakfı’nın kuruluş kararı 30 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısında hissedarların bilgisine sunulmuştu. İlk Mütevelli Heyeti toplantısında vakfın Mütevelli Heyeti Başkanlığı’na aynı zamanda Turkcell Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürütmekte olan Ahmet Akça seçilirken, Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Atilla Koç oldu. Turkcell Vakfı Yönetim Kurulu’nda ise şu isimler yer aldı: “Ahmet Akça (Başkan), Muhterem Kaan Terzioğlu (Başkan Yardımcısı), Ali Türk, Osman Yılmaz ve Banu Şensivas (Genel Sekreter).”

Akça, binlerce yıllık vakıf müessesesinin toplumsal refahın artırılması noktasında kamu-özel sektör işbirliğinin nasıl olması gerektiğine dair dünyaya bir model teşkil ettiğine dikkat çekti. Akça, şunları söyledi: “Projelerimizi daha güçlü, etkili, verimli, şeffaf ve daha yüksek fayda yaratacak bir noktaya taşımak adına Turkcell Vakfı’nı kurduk.

Bundan sonra her sene hissedarlarımızın da belirleyeceği çerçeve dahilinde diğer yardımlarımız gibi Turkcell Vakfı’na da bağışta bulunulacak. Biz marka olarak ana faaliyet odağımız olan teknoloji alanında her zaman daha iyisinin mümkün olduğu inancıyla, en son teknolojilerle müşterilerimize hizmet veriyoruz. Aynı anlayışı kurumsal sosyal sorumluluk stratejilerimize de yansıtarak Turkcell markasının gücünü ve güvenini de arkasına alan Turkcell Vakfı ile hem ülkemize, hem de tüm insanlığa hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Bu haber toplam 18501 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim